; Скандалът „Кумгейт” вече и в Силистра | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Скандалът „Кумгейт” вече и в Силистра

Заради разкрита схема в Силистра общински съветник от ГЕРБ се обадил на лидера на БСП в общината с думите: „До два месеца ще те затрия, боклук такъв“. Това обяви депутатът от „БСП за България“ Стоян Мирчев на брифинг в Народното събрание, цитиран от dnes.bg

Той уточни, че след като вчера пред БНТ е разказал за шуробаджанащина в община Силистра, председателят на Областния съвет на БСП бил заплашван от ГЕРБ. Това направил общинският съветник Ганчо Маринов, който назначил сина си в общината и снаха си като служител в общинска фирма.

„Председателят на Общинският съвет Мария Димитрова също се обадила на нашия председател Георги Кирилов и също го заплашила по телефона. Тя назначила мъжа си за обществен възпитател в община Силистра. Няма да изброявам другите хора. Това е един октопод, който усвоява обществените средства и потъпква всички закони в община Силистра“, каза още Мирчев. Според него случващото се в Силистра е лицето на една мафия, която със сила се опитва да прикрие своите следи.

Депутатът от левицата дори отправи призив към премиера: „Обръщам се към г-н Борисов: Хората в Силистра вече не могат да търпят този мафиотски кръг, моля Ви се, вземете решения. Има достатъчно документи за тези обвързаности“. Вчера премиерът обяви, че навсякъде, където се установи, че има неправомерни роднински назначения на ГЕРБ, те ще бъдат изчистени.

Б.р.- общинският съветник Ганчо Маринов е член на групата „Социалисти и демократи“

 

23 коментара по “Скандалът „Кумгейт” вече и в Силистра”

 1. Силистра каза:

  ГолямИ боклуци! Най-после някой да каже нещата на глас.

  Палец нагоре 18 Палец надолу 8

 2. 6 каза:

  Тези неща ги прави всяка партия като дойде на власт
  Просто такъв ни е манталитета като нация – да уредим роднините

  Палец нагоре 20 Палец надолу 3

 3. Кумата каза:

  Хаха….резил Марийкин

  Палец нагоре 15 Палец надолу 4

 4. Красимира каза:

  Ще го псува, като говори глупости в Национална телевизия. Първо не произнесе правилно името му, нарече го Генчо Маринов, после каза, че лицата са без дипломи, а това не е вярно и най-вече снаха му не работи в Община Силистра и никога не е работила там, дори в момента е в майчинство! Що за депутат е това, който се излага публично без да проври дали са му достоверни източниците? Заслужава да му свалят имунитета и да бъде съден за клевета! Нека да дойде той да работи в Общината за 460 лв заплата, защото свободни места има, но няма желаещи кадри!

  Палец нагоре 13 Палец надолу 19

  • ДОЧО каза:

   КАКВИ КАДРИ-ТАМ ЛЕЖАТ НЕГРАМОТНИ ГЕРБЕРСКИ МИНДИЛИ

   Палец нагоре 17 Палец надолу 6

  • Силистренка каза:

   А като е в майчинство, дали не е била преди това на тази работа бе, драга? Да не е излязла по майчинство като безработна? А? Такива сте овце, такива сте овцеее ! Съгласни сте да ви стрижат, да ви доят, че и излизате да ги браните заради това!

   Палец нагоре 21 Палец надолу 5

  • cracker каза:

   нямало желаещи да работят в общината – етаги вица. Всъщност общината е пълна до дупка от роднини … според мен всички трябва да бъдат уволнени и след това за всяко работно място да се направи конкурс … без роднините ….

   Палец нагоре 7 Палец надолу 0

 5. незнайко каза:

  ОПГ“ГЕРБ“ начело с Capo di tutti capi…..
  😉
  за всяко прасе има коледа…… а за всяка тиква идва Хелуин….

  Палец нагоре 20 Палец надолу 4

 6. безкомпромис каза:

  Хайде да видим кой ще бъде уволнен.Колкото до Мара Зъбарката на нея и е в стила да звъни и да заплашва и да напомня кой прави назначенията и ,че ако не слушаш нали знаеш какво ще ти се случи.

  Палец нагоре 23 Палец надолу 5

 7. Дракона каза:

  Това със заплахите е запазена марка на Тодор от Дулово. Марийка е прихванала от него да се набира горката. Ганчо пък всяка сутрин със Стаматов на кафе или как се казва още оперативка с кадрови отенък

  Палец нагоре 23 Палец надолу 6

 8. vceeeeee каза:

  тея шматки треа да са вънка ако имат малко чест като в RO

  Палец нагоре 13 Палец надолу 3

 9. ДОЧО каза:

  ГЛЕДАХТЕ ЛИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА НЕГРАМОТНИТЕ ХАЙДУЦИ

  Палец нагоре 7 Палец надолу 3

 10. Гражданин каза:

  Внук на Стоян Михайлов и син на Михаил Мирчев…. с такива роднини, депутатът на 33 години да говори за шуробаджанащина идва в повече.Пък и Георги Кирилов доста се възползва от бившия кмет на Силистра и негов баща.
  Малък град сме, познаваме се….

  Палец нагоре 19 Палец надолу 13

  • Йордан каза:

   абе тоя Ганчо – да не му припомняме криминалното му минало ….

   Палец нагоре 11 Палец надолу 1

 11. дон кихот каза:

  Господа ,журналисти и граждани!Вижте системата на образованието и директорите на училищата-има ли някой,извън определена партия и всички ли са много умни!Няма ли там кумгейт!

  Палец нагоре 6 Палец надолу 3

  • керкенезова каза:

   Образованието ли?!. Та какво е това. Има ли образование в Силистренско. То не фалира ли преди десетина години.
   Мале,мале. Да знаете какви хора има в Инспектората по образованието?!… О,хо-хо-хо-о-о-о. Боже опази образованието.
   Още там ли са пенсионерите.
   Още там ли е оная-началната,която … Тръпки полазват учителите,когато чуят само името й. А отиде ли в училището-вземи си болничен и бягай. Ех, има и друг вариант, но не е мястото тук да го споделям.
   А има ли тая институция началник. Абе,как да няма. Има такава длъжност и -и-и-и човек има назначен на нея !!!
   А общинското образователно ръководство..
   Че те каква работа имат.
   Имат,има-а-а- т. Няма да ти кажа каква. Нека да не знаеш,че току виж си се кандидатирал за някоя длъжност там. То,брате, много народ има в тоя отдел ли беше, направление ли беше, хотел ли беше…
   Амин !…..

   Палец нагоре 9 Палец надолу 0

 12. Орли каза:

  Внимавайте с Ганчо, че жена му работи в данъчното и може да ви прати ревизия. Тодор ще се обади по мобифона и ще поръча на директорката, която пък има кумица герберка при нея на работа.

  Палец нагоре 11 Палец надолу 3

 13. Мария каза:

  Мария Стойчева има рода и в общински пазари назначена братовчедка като инкасаторката. Да помислим още къде има сигурно са навсякъде ееееее

  Палец нагоре 11 Палец надолу 2

  • безкомпромис каза:

   Защо не се поразровите малко по-вече и ще установите ,че ДЪЩЕРЯТА НА ЗЪБАРКАТА
   е назначена на Граждански договор ,като преводачка,а зет и назначен във ВИК и много
   други други ГЕРБАДЖИИ,които и се отблагодаряват с разнни рушвети и паричкиииииии.

   Палец нагоре 12 Палец надолу 0

 14. Рен каза:

  Кажете, много хора не знаят, че за кражба е бил в затвор в Германия. Щото там не прощават. Ето такива общински съветници решават съдбата и живота ви.

  Палец нагоре 11 Палец надолу 0

 15. дон родриго каза:

  Защо ни занимавате с разни дребни,недоходоносни позиции.Хора във властта ина местно ниво ни мамят наедро.За специалист в общината със заплата 500-600лв. си говорим,за да не видим парите от санирането,от водния цикъл и др.подобни.

  Палец нагоре 4 Палец надолу 0

Коментирайте

Правила за коментиране