СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

Секцията към сайта paralel44.info за литература, култура и изкуство вече е факт.

Секцията към сайта paralel44.info за литература, култура и изкуство вече е факт… Тя ще носи  прекрасното име „Златен клас“, защото нашия край, освен че е златен, но вече се превърна в едно силно и авторитетно духовно средище в страната.
От днес вие ще можете да посещавате и четете тази секция, след като кликнете върху името или paralel44izkustvoto, което се намира вляво на вашите екрани. Тук ще публикуваме всичко от света на културата и изкуството изобщо, но разбира се, че няма да пренебрегваме и официалната страница на paralel44.info. В тази секция ще ви припомняме за творчеството на велики български и световни поети, писатели, художници, фотографи, ще публикуваме анализи и мнения на известни и уважавани критици в съответната област, но в никакъв случай няма да забравяме и начинаещите автори.
Искам да благодаря на онези наши постоянни читатели, които ни критикуваха в своите коментари в нашия сайт, задето акцентираме често само по конкретна тема в някоя област. Ние се вслушахме в техните съвети и препоръки, и ето че открихме тази секция към сайта paralel44.info
Използвам добрата възможност да поканя всички силистренски автори и творци, както и техните колеги и приятели от страната, да ни сътрудничат със свои произведения. Те трябва да бъдат придружени задължително със своя актуална снимка. Пращайте ги на адрес – [email protected]
Сигурно сме допускали някъде грешки, сигурно и ще продължаваме да допускаме. Естествено е. Но ще се стараем занапред те да бъдат минимални, което ще е нашата гаранция пред вашето доверие, че предпочитате сайта paralel44.info – който ще става все по-добър и по-добър. По-добър и по-добър.

Юлиян ЖЕЛЕВ, главен редактор