Спират движението на автомобили в центъра на Силистра заради изборите

Временна промяна за движение на моторни превозни средства в Силистра ще бъде въведена от 6 до 8 юни, съобщиха днес от

Временна промяна за движение на моторни превозни средства в Силистра ще бъде въведена от 6 до 8 юни, съобщиха днес от общинската администрация… Мярката се налагала заради изборите за европарламента.

Промените са следните:
– от 10.00 до 19.00 часа на 06.06.2009 г. за движение на лични и служебни превозни средства се затварят улиците ”Москва” и ”Гено Чолаков” в отсечката от ул. ”Драгоман” до ул.”Патриарх Дамян”
– за същото време ще бъдат затворени улиците ”Кап. Мамарчев” и ”Дочо Михайлов” в отсечката от ул. ”Патриарх Дамян” до ул. „Гено Чолаков”
– на 07 юни от 18.00 часа до 06.00 часа на 08 юни ще бъдат затворени улиците ”Цар Шишман” и ”д-р Петър Берон”  до кръстовището с ул.  „Ген. Скобелев”
– ул.”Добруджа” и ул. „Симеон Велики” в отсечката от ул.”Добрич” до ул. „Шар планина”
– ул. ”Д-р Петър Вичев” от ул. „Добруджа” до ул. „Ал.Стамболийски”
– ул. „Добруджа” до кръстовището с ул. „София” и „Отец Паисий”

По посочените маршрути ще се движат само автомобили, които са служебно ангажирани с изборите на общините Силистра, Ситово, Дулово, Главиница, Тутракан, Алфатар, Кайнарджа, на областната дирекция на МВР, на РПУ – Тутракан, РПУ- Дулово и автомобилите на общинското звено „СООР”, обясниха още от крайдунавското кметство. Оттам допълниха, че временната реорганизация на движение ще бъде сигнализирана със съответните пътни знаци.