Сребърен медал за млада пианистка от Силистра

Силистренката Мила Николова взе участие във второто издание на Международния конкурс за пианисти – непрофесионалисти „Вива пиано“, който се проведе в периода 26-29 април 2012 г. в София. Организаторите на конкурса – Фондация „Арденца”, бяха осигурили изява на младите таланти в престижната зала „България“. В конкурса участваха над 80 пианисти от различни

Силистренката Мила Николова взе участие във второто издание на Международния конкурс за пианисти – непрофесионалисти „Вива пиано“, който се проведе в периода 26-29 април 2012 г. в София. Организаторите на конкурса – Фондация „Арденца”, бяха осигурили изява на младите таланти в престижната зала „България“. В конкурса участваха над 80 пианисти от различни страни.
Мила Николова завоюва сребърен медал в своята възрастова група. Тя спечели 7-членното международно жури с изпълнение на произведения от Шуберт и Веселин Стоянов.
Младата пианистка е ученичка в пети клас на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и е възпитаник на Клуба за млади таланти „Амадеус“ с преподавател Грета Дачева.Наскоро Мила се завърна с първа награда и от международния конкурс по пиано в Букурещ.

3 thoughts on “Сребърен медал за млада пианистка от Силистра

  1. Браво на детето и нейната преподавателка! Такива новини да четем по-често тук !Успех!

    Палец нагоре 4 Палец надолу 1

  2. Браво, дано да има повече таланти………………..

    Палец нагоре 3 Палец надолу 1

  3. Браво Мила! Поздравявам те с успехите и продължавай все така напред и реализирай таланта си! Успех!

    Палец нагоре 3 Палец надолу 1

Comments are closed.