С огнено шоу включват коледните светлини в Силистра

Община Силистра кани на 5 декември от 17,00 ч. децата на града и техните родители да споделят прекрасните мигове на тържеството по запалване на коледно-новогодишните светлини. „Около елхата“ е традиционен ритуал и за пореден път поднася радостни и щастливи мигове на децата, на площад „Свобода“.

По традиция децата на Силистра заедно с домакина – кметът д-р Юлиян Найденов, запалват светлините на елхата в центъра на града и на празничната украса. Под празничните светлини кметът ще поднесе своите специални поздрави към всички деца.

В площадното веселие ще вземат участие, както известни силистренски талантливи деца – най-малката група от Музикална студия „До ре ми“ и Трио „Елмина“, така и изненадата на събитието – светлинно и огнено шоу „Дивинитас“ от град София. Огнената история на клуб „Дивинитас“ датира от 2005 г. От тогава до днес клубът се е превърнал в институция, която поддържа и развива огненото изкуство в България. „Дивинитас“ има дългогодишен опит в изпълняването на огнени и светлинни представления, както у нас така и в чужбина.

Децата на Силистра могат да наблюдават фигурите с огън и светлина, съчетанията, които артистите създават на сцената. Искри, радост и коледни ритми ще озаряват вечерта, носейки коледния дух и настроение.

За да направят вечерта наистина неповторима, всички гости на площада ще бъдат посрещнати от принцеса на кокили, с която малки и големи могат си направят снимки, под звуците на празничната коледна музика на Градски духов оркестър.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.