; С фотосесия с купата на „Лудогорец” завършва футболното първенство в областта | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

С фотосесия с купата на „Лудогорец” завършва футболното първенство в областта

В Силистренско завърши сезонът на Областното аматьорско първенство по футбол за 2016-2017 г. На 2 юни, петък, на стадион „Луи Айер“ в гр. Силистра са мачовете за трето и четвърто място в крайното класиране. От 15,30 ч. играят юноши младша възраст на ФК „Спортист“ с. Кайнарджа и ФК „Релакс“ с. Овен. От 17,30 ч. е мачът на мъжете – ФК „Раковски“ Калипетрово – ФК „Вихър“ Боил.

На 3 юни, събота, на стадион „Луи Айер“ са мачовете за определяне на областния първенец за сезон 2016/2017 г.. От 15,30 ч. един срещу друг ще се изправят юношите младша възраст на ФК „Левски-96“ Главиница и ФК „Победа“ Вокил. От 17,30 ч. ще е областното дерби между мъжките отбори на ФК „Спортист“ Кайнарджа и ФК „Победа“ Вокил.

По време на провеждане на финалната среща в събота всеки от зрителите на стадиона ще има възможност да се снима до шампионската купа на ФК „Лудогорец“ Разград, която ще бъде предоставена от шампиона на България. Трофеят вече премина през градове в региона и бе малка утеха за привържениците на футбола в Североизточна България, които едва ли в скоро време ще видят читави отбори.

По ирония на съдбата, точно преди 7 години в Силистра тогавашният отбор на ФК „Доростол“ победи с 2:0 бъдещия шампион на България и участник в международни турнири, ставайки №1 в Североизточна „В“ аматьорска футболна група.

Коментирайте

Правила за коментиране