Токмакчиев и Ефремов ще са в Силистра под чехъла на Албена Колева

Българските звезди на театъра и киното Тончо Токмакчиев, Албена Колева и Кирил Ефремов ще гостуват в Силистра на 15 юли с комедията „Мъже под чехъл“ от хърватския драматург Миро Гавран.

Комедията, дело на Драматично-кукления театър „Константин Величков“ в Пазарджик силистренци ще видят от 19,00 ч. в салона на бившия театър. Постановката е на Владлен Александров, а сценографията на Иван Карев.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците й /защото тя е учителка/ започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по /казано на техния език/ “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича…

Отговор на тези въпроси ще получат силистренци в понеделник вечерта.