Утре ще ни обясняват възможността и стъпките за смяна на доставчика на еленергия

EnergoУтре от 15,00 ч. в заседателната зала на областната администрация в Силистра ще се проведе среща, разясняваща пред потребителите какво ще се случва след 1 януари 2016 г. на пазара на ток в страната. Оттогава влиза в сила възможността за смяна на доставчиците на ток. Поканени да участват са потребители на средно и ниско напрежение – битови абонати, общински администрации, болници, училища, читалища и малки фирми, които все още са на регулирания пазар, медиите, институции, браншови организации и др.

В рамките на около час и половина на аудиторията ще бъде предложена презентация, след която участниците ще имат възможност да задават въпроси. Отговорите ще бъдат дадени от експерти и представители на Министерството на енергетиката, Комисията за енергийно и водно регулиране, Българския енергиен холдинг от „Енерго про” и др.

6 thoughts on “Утре ще ни обясняват възможността и стъпките за смяна на доставчика на еленергия

 1. Въпрос към сайта: Каква е връзката на снимката със статията?! Знаете ли , какво означава метнати обувки върху жиците? Или е просто опит да бъдете оригинални?

  Палец нагоре 4 Палец надолу 0

 2. Интересно, какво означава Силистренец, сподели, ако знаеш.Снимката е правена да училище „Отец Паисий“.

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

  1. Че в района има наркопласьор

   Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 3. При този картел на всички доставчици на еленергия, каква ще бъде ползата за битовите абонати? Хората очакват, че като сменим доставчика,
  ще им е по-изгодно. А дали ще е така, „КОЙ“ ще ни каже?

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

 4. Не мога да разбера как ще сменим доставчика на ток като всички табла със електромерите и часовниците са на тимаджийската енерго- про.Глупости и пак глупости!!

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

 5. Смяната на доставчика няма да намали цената. Редно е правителството да регулира цените на ел. енергията според минималната заплата в страната, а не според средната, която е измамна.

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.