„Холивудски” полицаи и бандити ще се гонят в Силистра

Създателите на атрактивното мотор шоу „Полицейска академия“ включиха Силистра в националното си турне. Каскадьорите вече пристигнаха на паркинга на „Оргтехника“, където на 2 и 3 септември /събота и неделя/ от 20,00 ч. ще представят първия и единствен у нас зрелищен спектакъл. Кулминацията в шоуто, обиколило цяла Европа, е бясна надпревара на мотористи в метален „Глобус на смъртта“. Жителите на Силистра ще могат да видят още демонстрация с мощен „hot wheels“ драгстер, огнено шоу и атрактивни изпълнения на една и две гуми с мотори и коли.

Сред зрелищните каскади са акробатики и преобръщане с мотор, шофиране на автомобил на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на колата и др. Представлението е подчинено на един сюжет – битката между бандити и шерифи заради ценен диамант, пристигнал в града, които служителите на реда трябва да опазят от яростните престъпници. В битката между доброто и злото се включват още лоши момичета и секси полицайки с белезници.

Главен каскадьор и продуцент на мотор шоу „Полицейска академия“ е професионалният български каскадьор Иво Долапчиев – Шерифа. Над 20 години той е сред известните имена, създател и автор на редица зрелищни спектакли и шоу програми в Италия и Гърция. Преди две години Шерифът сформира свой екип, с който обиколи над 50 града в България.

„Шоуто е атрактивно, защото е като холивудска продукция – всички каскади се изпълняват наживо, което го прави уникално и неповторимо изживяване за публиката. Убеден съм, че любителите на високия адреналин и скорости ще оценят професионалното ниво на каскадите, които ние представяме в цялостен спектакъл”, сподели Иво Шерифа. В екипа му са още Диего Родригес, който е бил дубльор в каскадите на филма „Бързи и яростни”, каскадьорите Стефан Петров, Кристиян Дечев, Крум Николов, Давиде Еванджелиста и Матео Тортолано.

Шоуто има и нежната си страна в лицето на няколко чаровни момичета – бандитки и полицайки, които умело си партнират с публиката, превръщайки я в реален участник в шоуто, а не само наблюдател на зрелищните изпълнения.

Билети за шоуто могат да се закупят непосредствено преди представлението, като касите отварят в 18,30 ч.