Ценно дарение от книги получи Регионалната библиотека

В Деня на Архангел Михаил – радетел за чистотата на душата според християнските традиции представители на неформалната организация „Рицари на доброто” в Силистра предадоха на Регионалната библиотека „Партений Павлович” комплект от уникални издания на книги, издадени със спонсорството на професор Иван Гаврилов.

Книгите са дар за добруджанци, за да могат те да открият най-същественото за род и родина, за истинските личности на България, за стъпките на историята във времето. Председателя на „Рицари на доброто” Милка Димитрова ги връчи с посланието те да бъдат достояние на всички силистренци и да се намират в най-посещаваната зала на библиотеката – читалнята, където с внимание и изключителна грижа ги посрещат библиотекарите Красимира Няголова и Росица Вълкова. От името на ръководството дарът бе приет от Мартина Стойчева.

На събитието присъстваха и Цветана Игнатова – директор на общинската дирекция „Хуманитарни дейности”, Маргарита Любомирова – секретар на читалище „Доростол 1870“, творци и ценители на книгата.