Александър Сабанов пред близо 5000 души: Заедно към по-добро бъдеще за Силистра!

Вчера вечерта в Силистра независимият кандидат за кмет на Община Силистра Александър Сабанов закри официално своята кампания с вдъхновяващ концерт на Тоника СВ на централния площад „Свобода“.

На сцената до Александър Сабанов застанаха водачите на всички листи, които го подкрепят. Заедно те показаха, че макар и с различни мнения, всички споделят общата вяра в по-доброто бъдеще на Силистра. Сцената на стана символ на обединение и солидарност, където разликата отстъпиха пред желанието за промяна.

Пред близо 5,000 души Сабанов говори с вдъхновение и решимост да направим Силистра по-добра, по-силна и по-единна.

„Времето минава много бързо. За последните 10 години община Силистра изгуби над 7 000 жители. Изключително важно е да задържим младите хора в града и да създадем условия, които да ги мотивират да останат и да работят тук“.

Александър Сабанов подчертава нуждата от подобряване на инфраструктурата и чистотата в града. Тротоарите и уличната инфраструктура се нуждаят от спешен ремонт, а чистотата в града е приоритет, който трябва да се реши.

Сабанов бе категоричен, че страхът трябва да изчезне. Независимият кандидат за кмет призовава гражданите да изразят своите гласове свободно, без страх от наказания или заплахи.

Александър Сабанов призовава всички граждани на Силистра да се обединят и да дадат своя глас на изборите. „Това е възможността да подкрепим инициативите, които ще променят Силистра към по-добро“, заяви той.

Гласувайте за промяна на изборите на 29-ти октомври за Александър Сабанов с номер 70 в бюлетината и всички други кандидати, които го подкрепят, и представляват алтернативата за по-добро бъдеще на Силистра!