„Алтернативата на гражданите“ е алтернатива на партийното управление

Коалиция „Алтернативата на гражданите“ е алтернатива на партийното управление, алтернатива за Силистренска община и за хората тук. Алтернатива залагаща на експертния потенциал на силистренци и противник на всякакъв вид дискриминация, и най-вече на база политически пристрастия, заяви кандидатът за кмет на Силистра Димитър Трендафилов, по време на предизборна среща, в салона на театъра, в крайдунавския град.
Не може да се прави едно и също нещо в продължение на 8 години и да очакваме различни резултати, видно нулеви за Силистра, коментира народният представител Александър Сабанов. За година и половина местната управа не намери време да положи така необходимият подпис за изграждането на „Индустриална зона“ в Силистра, гарантираща влизането на инвестиции и разкриването на работни места, допълни той. Слабостите на сегашната местна власт са видими за всеки гражданин на Силистра.

Вярваме, че в деня на изборите всеки ще даде своя глас за едно по-добро управление на Силистра и общината избирайки „Алтернативата на гражданите“ с №68 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!