Антон Кутев, водач на листата на "Коалиция за България":Знам, че много хора са ви лъгали, че преходът не мина така, както искахме, но аз няма да ви излъжа"

„Коалиция за България“ откри своята официална предизборна кампания снощи. На централния градски площад пред многобройните членове и симпати на БСП водещият Драгомир Драганов представи кандидатите на „Коалиция за България“ – мажоритарният кандидат Светлана Великова, която е и втора в листата, водачът Антон Кутев, Нели Стоилова, Георги Кардашев, Иван Недев, Радка Добрева, Надежда Бобчева и Мирослав Михайлов…

„По време на самата предизборна кампания „Коалиция за България“ ще събира идеи и предложения за бъдещето управление на страната“, обяви в началото водачът на листата Антон Кутев. Той посочи, че цялата кампания ще бъде основана върху диалога с избирателите. „Ние няма да ви казваме какво сме направили, въпреки че направихме много, а ще ви питаме какво искате от нас, ще събираме вашите мнения, както за бъдещото управление на страната, така и какво искате от следващите народни представители, какви са вашите поръчки към властта“, обяви Антон Кутев. Мненията на гражданите ще се събират чрез интерен на адрес www.bsp -silistra.org и на специално поставените за целта урни в различните населени места в региона. „Победителите ще получат наградите си – 3 червени лаптопа, в навечерието на изборите“, съобщи Антон Кутев. Той обеща: „Знам, че много хора досега са ви лъгали, знам, че преходът не мина така, както трябваше и както сме го искали, но аз няма да ви излъжа“.

От свое име Светлана Великова благодари за подкрепата на силистренци като областен управител през изтичащия мандат и допълни: „Благодаря ви, че с вашата подкрепа ние успяхме да станем част от европейското семейство, да осигурим инвестиции в Силистра и областта за над 150 млн. лева –  за подобряване на инфраструктурата, селското стопанство, бизнеса и живота на хората, съхраняване на културното наследство. Светлана Великова изрази надежда, че ще получи подкрепата от своите съграждани и на предстоящия вот като мажоритарен кандидат за народен представител.

В официалното откриване на предизборната кампания на „Коалиция за България“ се включиха симпатичната вокална група от Тутракан „Виватийнс“ и легендарния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“.