Благодарности от полицията спечелиха деца за предадена пачка с пари

Директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Мартин Недялков награди три момичета, намерили и предали в полицията значителна сума пари, съобщи пресцентърът на институцията. За достойната си постъпка 11-годишната Емили Статев и 10-годишните Ренета Павлова и Сема Мехмедова получиха благодарствени адреси и подаръци, осигурени от Спортния клуб на дирекцията.

Преди броени дни при игра в района на Самолета в областния град момичетата намерили пачка банкноти. С бабата на едно от децата посетили полицията и предали сумата, която все още не е потърсена от собственика си и е на съхранение в Районното управление.

Сема и Емили живеят в чужбина, но през лятната ваканция са заедно в игрите с приятелката си Рени и с други деца от квартала. За достойната им постъпка старши комисар Недялков се обърна с думи на благодарност към децата и ги увери, че тя е пример за подражание.

Началникът на Районно управление – Силистра главен инспектор Траян Петров също похвали момичетата и им пожела здраве и много успехи през новата учебна година.