БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО до медицинския екип на МБАЛ-Силистра

Уважаеми Спасители,

Бих искал най-сърдечно да Ви благодаря за неуморните грижи, които полагате за пациентите, хоспитализирани в лечебното заведение! На Вас се дължи и подобряването на моето здраве и „завръщането ми в строя“ във важен момент, когато covid-19 не ме подмина, както не подмина и членове на моето семейство!

Искам да изкажа искрената си благодарност към всички медицински работници в МБАЛ-Силистра за грижите, които полагат за болните там! Вашето старание и отношение при изпълнението на благородния Ви дълг – без миг почивка и спокойствие, ме изпълват с надежда за развитието на благородната Ви професия и за бъдещето на България! 💉

Вие само изглеждате хора като другите, но носите всеки ден тежестта на уникалното призвание да спасявате животи – затова, Вие – рицарите в бели престилки, заслужавате нашето признание, уважение и поклон!

Благодаря за отдадеността ви! Благодаря за професионализма ви! На вас се дължи подобряването на моето здраве, здравето на родителите ми, както и на много други граждани на област Силистра!

Скъпи приятели, не подценявайте риска от заразяване с covid-19! Спазвайте предпазните мерки!