Боримиров гледа мач на Доростол

Изпълнителният директор на шампиона Левски Даниел Боримиров изгледа в петък вечерта последния домакински мач на третодивизионния Доростол-Силистра.

Изпълнителният директор на шампиона Левски Даниел Боримиров изгледа в петък вечерта последния домакински мач на третодивизионния Доростол-Силистра… Добруджанци биха с 3:0 гостите от Бяла, Варненско.
„Даниел Боримиров дойде в Силистра на гости, тъй като е кум на треньора на Доростол Георги Иванов-Геша“, обясни президентът на силистренци Милен Пенчев. Гостуването съвпаднало с двубоя и Боримиров решил да изгледа мача. Преди началото той влязъл в съблекалнята на Доростол и пожелал успех на домакините.
Според Пенчев, Боримиров „хвърлил бегло поглед“ върху играта на няколко футболисти от Доростол, но до конкретни оферти не се е стигнало. Пенчев не потвърди, но и не отрече слуха, че за следващия сезон Левски ще помага на силистренци с футболисти. „Не сме говорили по тази тема, но ако решат да ни пратят играчи, много ще се радваме, тъй като нашата цел през следващия сезон е „Б“ група“, каза Пенчев.