Грузински футболист се предлага на Доростол

Предложение да заиграе в Доростол е изпратил грузинския футболист Джордж Твалавадзе, съобщава официалният сайт на клуба от

Георги Иванов - Геша, треньор на Доростол
Георги Иванов - Геша, треньор на Доростол

Предложение да заиграе в Доростол е изпратил грузинския футболист Джордж Твалавадзе, съобщава официалният сайт на клуба от Силистра, където бе получена и самата оферта… Играчът е роден в столицата Тбилиси, като започва кариерата си в младежката футболна лига, където играе седем години, след което се насочва към юношеския отбор на Динамо /Тбилиси/.
За последно грузинецът е играл за отбора на АФА, които се подвизават в тамошната аматьорска футболна лига с център град Тбилиси. Отборът е създаден през 2006 година, като именно Твалавадзе в основата на създаването на клуба, заедно с още двама футболисти. Още в дебютния си сезон АФА завършват трети в шампионата. Тимът играе мачовете си на стадион АФА, с капацитет 1000 зрители. Към интернет писмото играча е прикрепил и видеоклип, където може да се придобият впечатления от качествата му.
Междувременно стана известно, че подготовката на силистренския Дорстол за новия сезон вече е започнала. Треньорът Георги Иванов-Геша тренира група от 20 футболисти на стадион „Луи Айер“. В най-скоро време се очаква да станат ясни и новите попълнения в състава. От ръководството на клуба съобщиха, че съществува възможност играчи от дублиращия отбор на Спартак /Варна/ да пристигнат в Силистра.