Д-р Юлиян Найденов: „Имам конкретни идеи за развитието на село Ветрен”

Кандидатът за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов, заедно с кандидатите за общински съветници издигнати от ГЕРБ д-р Мария Стойчева, Николай Димов, Константин Стоилов, д-р Константин Попов, Марияна Николова, Николай Николов, Валентин Перчемлиев, д-р Здравко Горанов, Васил Боранов, Мая Храланова и Пламен Чочев посетиха село Ве

Кандидатът за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов, заедно с кандидатите за общински съветници издигнати от ГЕРБ д-р Мария Стойчева, Николай Димов, Константин Стоилов, д-р Константин Попов, Марияна Николова, Николай Николов, Валентин Перчемлиев, д-р Здравко Горанов, Васил Боранов, Мая Храланова и Пламен Чочев посетиха  село Ветрен.
Доктор Найденов запозна присъстващите с приоритетите в своята програма и визията си за Силистра и канкретно за село Ветрен. Според него природните дадености на селото, река Дунав и световния интерес към населеното място трябва да се използват пълноценно. Той сподели своята идея, която е от няколко години – във Ветрен, бившето отделение на МБАЛ-Силистра за долекуване на пациенти, да се изгради като дом за възрастни хора. Като интерес за това са проявили швейцарски представители. На следващо място, следва да се засили рекламата на селото, което е отлична туристическа дестинация.


Присъстващите посочиха като проблем лошата пътна инфраструктура, която не е в унисон с близо 10-те семейни хотела в селото и все още незавършената църква, която според запознати е на над 200 години.
Кандидатите на ГЕРБ подчертаха, че водят позитивната кампания, както на местно, така и на национално ниво.