За новия Паралел44

т днес вече ще можете да се информирате за събитията и новините от Силистра, региона, България и света от новия формат на сайта Паралел44

От днес вече ще можете да се информирате за събитията и новините от Силистра, региона, България и света от новия формат на сайта Паралел44paralel44.com. Както отбелязахме, до няколко дни старият сайт – paralel44.info, ще бъде автоматично пренасочен към този и така онези от вас, които все още „влизат“ в стария сайт, ще могат да четат новия. Акцентът в новия Паралел44 отново ще са новините – такива, каквито са, но няма да пропускаме аналитичните и коментарни материали, мнения и позиции. Предвидили сме и малко „жълтини“, с удоволствие ще публикуваме и статии на наши читатели, стига те да са актуални. В близко време ще се абонираме за новините на БТА, което автоматично ще превърне Паралел44 в национален сайт. Ще има клипове с музика, любопитни четива и всичко необходимо за една престижна електронна медия, каквато е Паралел44. Ще възстановим рубриката „Ракурси“, като нашата идея е да поканим всички силистренски журналисти да участват там със свой кратък коментар по определен проблем. С две думи – имаме много идеи, започваме да ги реализираме…

Например към сайта отваряме форум – все още не е изгладен – на него може да обсъждате и започвате теми, каквито ви вълнуват /ако се регистрирате, логинът ви важи и за форума/. Друга услуга е Лафче . Ще има и прогноза за времето, рецепта /хм.. какво да сготвя днес?/, работим по гъвкава система за малки обяви.. С течение на времето – надяваме се на доверието ви в нас – ще превърнем Паралел 44 в полезен портал за Силистра и областта.

За правилата на сайта

Правилата на новия сайт остават непроменени. Коментари, които съдържат цинично, обидно или вулгарно съдържание, както и обиди на верска и етническа основа, ще се трият на секундата. В изключителни случаи си запазваме правото, ако има такъв коментар, само да го редактираме, за да запазим смисъла, ако той е актуален и ако има такъв. ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!  Ще правим ЕДИНИЧЕН компромис и за коментари, писани на латиница, само ако са съдържателни и умни. Но – ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! Вие имате абсолютно свободен достъп за коментар до всяка една статия, отделно сме предвидили и възможност за коментар в услугата „Лафче“, където можете да дискутирате свободни теми. Досега не сме премахвали нито един коментар, който е насочен директно срещу нас, екипа на Паралел44, защото живеем в свободна и демократична държава, в 21 век, всеки има право да си казва мнението, нямаме такова намерение и в новия сайт, но нашата молба към вас е да не злоупотребявате с това.

За рекламата в сайта

Всеки наш рекламодател е добре дошъл. Ако има желание, необходимо е само да се свърже с нас по телефона или на [email protected]
Цените са напълно нормални, поносими, с изключение на пространството срещу името на сайта най-отгоре, което е скъпо по обясними причини.

Завършваме с убеждението, че вие ще останете доволни от новия Паралел44. Продължаваме да работим неуморно за вас, за да сте информирани за всички събития, новини и случки в реално време.

Четете и рекламирайте в paralel44.com

От екипа

7 thoughts on “За новия Паралел44

 1. Браво, много професионално направено.
  Заслужавате по бира…
  Нека ви върви рекламата

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. Открийте разликите с този сайт: glasove.com

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Е, и? Ти май си прототипа на поручик Ржевски от вицовете, така ми се струва на мен… Ми стой си в тоя сайт, какво идваш тук, или реши да оцапаш хубавата работа на бърза ръка. Да беше си купил тоалетна хартия поне…

   Желев, няма угодия и това си е, приятелю! 🙂

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. Не знам с кого ме бъркаш, но като видях „новото“ лице на сайта се сетих, че някъде вече съм го виждал. Като правите нещо, направете го професионално!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Всеки сайт използва някаква тема. Тази на Гласове е различна. И какво от това?
   Не сме на състезание по дизайн… важно е съдържанието и ползваемостта.
   Ако ви харесва – ок, ако не, пак сме си ок.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. Защо няма посочен мейл, на който да споделим новина или зададем въпрос към авторите на сайта? Или Буля вече го е закъсала със зрението?! :))

  Палец нагоре 0 Палец надолу 1

  1. [email protected]

   Това е мейлът ни, на който можете да задавате всякакви въпроси, както и да сигнализирате за нередности, а и да пращате ваши читателски материали и статии, изобщо – всичко.
   Впрочем, той е посочен, нали? 🙂

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.