Знаменитият Кен Хенсли в Тутракан /Снимки/

Легендата в световния рок – Кен Хенсли, промени центробежната сила и от днес вече вкара иначе малкия крайдунавски град Тутракан в историята. Заслугата за това е на тамошния кмет д-р Димитър Стефанов – абсолютен пич, който не се уплаши, за да покани такова световно величие, като съоснователят на другата безапелационна легенда „Юрая Хий

Легендата в световния рок – Кен Хенсли, промени центробежната сила и от днес вече вкара иначе малкия крайдунавски град Тутракан в историята. Заслугата за това е на тамошния кмет д-р Димитър Стефанов – абсолютен пич, който не се уплаши, за да покани такова световно величие, като съоснователят на другата безапелационна легенда „Юрая Хийп“.
Тутраканският кмет д-р Димитър Стефанов /на втората снимка – с червено яке/ заслужава уважение, смятат близо 4 000-те рокаджии, които пристигнаха от цялата страна в Тутракан, за да посрещнат заедно с Кен Хенсли слънчевите лъчи на 1 юли.

Снимки – Калина Грънчарова


2 thoughts on “Знаменитият Кен Хенсли в Тутракан /Снимки/

 1. Браво,Калинче. Най ми харесва снимката с изгрева на слънцето. А оная с дамата,която се люшнала в прегръдките на един льохман е дескридитираща. Те не са семейство.Няма и да станат. Кой би се докоснал повече до тая дама,която като необяздена курка /пуйка / прикляка пред куркой. Ха сега …
  Май пак ще се разсърдиш,както направи преди няколко дни..
  Със снимките си ти твориш историята на най-новия Тутракан. Дай ги на Бойчев да ги запази в музея.Един ден те ще бъдат ценност.
  Твой познат…

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 2. Калина,не величай толкова много кмета си.И аз го уважавам заради напоритостта му,но един концерт не значи много,за да не употребя друга дума.
  Калина ,Тутракан е в историята още,от оня момент,когато Клавдий е минал покрай тия височини с деветия римски легион.
  Калина,има,много събития от световен и националин характер,които са вкарали Тутракан в нашата и в световната история.
  А Димитър ще бъде забравен не много време след приключване на кметуването му. Дано си жива след пет-десет години и ще се убедиш в моята истина.

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.