И силистренци се вдигнаха против мизерията

Protest (6)Над 60 автомобила и около 80 силистренци блокираха за един час главния път за Русе, като част от националния протест срещу безобразията в България. Младите, основно участници, се обявиха срещу високите цени на винетките, горивата, и като цяло срещу високата цена на живот.

Организаторите в Силистра подчертаха, че протестът им няма политически характер и премина мирно без особени затруднения за пътното движение, което своевременно бе отклонено по други маршрути.

6 thoughts on “И силистренци се вдигнаха против мизерията

 1. Много точно казано „…като част от националния протест срещу безобразията в България“.А безобразия ни се предлагат всеки божи ден от управляващите, и то изобилно във всички сфери!

  Палец нагоре 10 Палец надолу 4

 2. Надявам се , не искат да свалят правителството и да се върне бсп , дпс и Пеевски

  Палец нагоре 10 Палец надолу 8

  1. Последния не е излизал от правителството 😉

   Палец нагоре 9 Палец надолу 8

  2. Не не ,държат Бойко да остане на власт, те за това са там…да изразят задоволство..

   Палец нагоре 5 Палец надолу 1

 3. Кой си мисли, че ДПС не участва в това правителство жестоко се лъже. За справка, вижте с кого ГЕРБ изтеглиха 16 милиарден заем и кой в момента охранява българското небе.

  Палец нагоре 4 Палец надолу 8

  1. Ами в НАТО сме-кой да ни охранява небето,като нямаме армия.(а тя не е унищожена от Бойко Борисов)..а не е ли по-добре наши момчета да не загиват,?И..как си представяш например-предлага се някакъв закон и излиза ББ и казва…вие и вие и вие,забранявам ви да гласувате ЗА Това ли очакваш?.Аз поне се надявах,че най-после с това правителство всички ще се обединят и ще заработят заедно,защото предишните не искаха така-искаха си БСП и ДПС да си управляват..а и Атака,разбира се… Тогава,при целувките що не ревахте,бе,сега много ви боли….А аз искам всички да участват в едно правителство ,няма значение кое е то и всички да работят за нас-явно сме малко,дето го искаме…

   Палец нагоре 9 Палец надолу 1

Comments are closed.