ГЕРБ подкрепи с инициатива логото на предизборната си кампания „Градим Силистра”

„Градим Силистра” под това лого протече предизборната кампания на ГЕРБ-Силистра. Като доказателство за това е подетата инициатива от силистренската организация на ГЕРБ-Старейшини, за облагородяване на входната артерия от Русе за Силистра, в райнона от „Меком” до бившия „Нектар”. Площите между двете платна са окосени и почистени, започна и поставянето на на

„Градим Силистра” под това лого протече предизборната кампания на ГЕРБ-Силистра. Като доказателство за това е подетата инициатива от силистренската организация на ГЕРБ-Старейшини, за облагородяване на входната артерия от Русе за Силистра, в райнона от „Меком” до бившия „Нектар”.  Площите между двете платна са окосени и почистени, започна и поставянето на националния трибагреник и знамето на община Силистра. Знамената са изработени от специална материя, която да издържа на различните климатични условия. Техният брой е 42, по 21 от двата вида. Ще бъдат поставени на 21 осветителни тела. Сумата, която е заплатена за реализация на проекта е 3000 лв.
Инициативата е подкрепена и от кандидатите за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов и общински съветници издигнати от ГЕРБ. Ако силистренци им гласуват доверието си на 23 октомври, те ще продъжата да работят за реализацията на тази идея. Останалите входни артерии от Добрич и Шумен също ще бъдат облагородени. „Целта ни е, Силистра да заприлича на типичен европейски град, като Русе, Варна, Шумен и София. Радваме се, че получаваме подкрепата на нашите съграждани”.