Кметът на Силистра обяви 1,2 и 3 февруари за неучебни дни

Кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов обяви 1, 2 и 3 февруари – сряда, четвъртък, петък, за неучебни дни в цялата община. Причина за решението му е значителното понижение на температурите. Заповедта му се отнася за всички училища и извънучилищни звена на територията на общината и е съгласувана с Регионалния инспекторат по образова

Кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов обяви 1, 2 и 3 февруари – сряда, четвъртък, петък, за неучебни дни в цялата община. Причина за решението му е значителното понижение на температурите. Заповедта му се отнася за всички училища и извънучилищни звена на територията на общината и е съгласувана с Регионалния инспекторат по образование.
До директорите на учебните заведения са разпратени и писма за осигуряване на безопасна и безаварийна експлоатация на парните инсталации и опазването им от замръзване през неучебното време. Ръководството на община Силистра и общинският отдел „Образование” апелират към родителите да ограничават престоя на децата на открито, за да бъдат опазени животът и здравето им през мразовитите дни.

5 thoughts on “Кметът на Силистра обяви 1,2 и 3 февруари за неучебни дни

 1. След дъжд качулка!

  Палец нагоре 1 Палец надолу 2

  1. Що, нали това са най-студените дни? Да учат през лятото ли децата? Че да им търсят климатици?

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. и какво като е студено?Защо трябваше да не учат учениците?За да не работят даскалите и да си почива отново младежта.Все търсим поводи да не работим или да не учим.Изобщо не тярбваше да освобождават учениците от училище.ЧЕ да не е – 30 градуса в Сс?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 5

  1. Явно баща ти доста те е държал на студено като малък.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 1

 3. Дяскалите са на работа. СПОКО

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.