Коалиция „Гражданско единство“ регистрира кандидатите си за участие в „Местни избори 2015“

 

29c9e5345e5054239f5130e4eb764789166df72c0767174092d8aa52fe10c20dНа днешния празник, Денят на независимостта, председателят на коалиция „Гражданско единство” Александър Сабанов регистрира в Общинската избирателна комисия,c58dcdc9df9fe74519caf92111a28d5996979ca8266f302109b382268634bfec листата с кандидатите си за общински съветници и за кметове на населени места. Коалиция „Гражданско единство”включваща: коалиция РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК (ПП БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, ПП ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, ПП ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ, ПП НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО, ПП СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ; партия НОВОТО ВРЕМЕ; партия ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ;партия ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ;партия ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ;партия БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА;партия НИКОЛА ПЕТКОВ и партия ПАТРИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ, ще участва в надпреварата за кмет на община Силистра, кметове за селата Калипетрово, Айдемир, Сребърна и Срацимир, и за съветници в Общински съвет Силистра.

20 thoughts on “Коалиция „Гражданско единство“ регистрира кандидатите си за участие в „Местни избори 2015“

 1. Както обикновено, НЕ СИ КОРЕКТЕН……Срацимир е кметско наместничество, а не кметство! Прочети малко, преди да препишеш……..Пропуснал си да напишеш поименно листата за общински съветници на боготворената от теб, коалиция, др. желев.

  Палец нагоре 5 Палец надолу 5

  1. Срацимир ще бъде кметство вече, не е лошо да се чете, да

   Палец нагоре 4 Палец надолу 1

  2. Вие май не живеете в България. За какво наместничество пишете. Вече всички кметове ще се избират…

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. той Sracimir e kmetstvo ti vzemi pro4eti predi da pishesh…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 3

  1. Мигрант ли си, какъв си, не ме интересува…….естествено, че е кметски наместник, т.е. назначен, а не избран!!!

   Палец нагоре 1 Палец надолу 4

   1. пропуснал си някоя и друга новина от последните месеци – Срацимир, както и Ветрен са вече кметства и ще си избират кмет – няма да им назначават

    Палец нагоре 6 Палец надолу 1

 3. sili19 Ti da ne bi da si bila servitiorka po teq zavedeniq kude govorish 4e govorish shturotii?

  Палец нагоре 1 Палец надолу 2

 4. той ne mi se spori no sum 10000000000000 procenta siguren 4e ot tezi izbori ve4e e izbiraem 😀 proveri si infoto 🙂

  Палец нагоре 1 Палец надолу 2

 5. А за кого ще гласуваш?
  За гербаджиите ли?
  За Вальо-нафтата
  Иван-гумата
  Денислав-подпаления
  Добри-дападжията
  Пламен тираджията
  Иво Неделчев-тракториста
  Или пък прословутите герберки Мара и Дена?
  Жалко че липсват Тодор дуловския и Стефан -джапанката
  Отваряйте си очите и ушите силистренци!!!

  Палец нагоре 26 Палец надолу 8

  1. Селяндур shte me umorish 😀 😀

   Палец нагоре 5 Палец надолу 5

  2. ИЗСЕЧЕНИ ГОРИ – ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! РАЗБИТИ УЛИЦИ -ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! БЕЗДОМНИ КУЧЕТА-ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! ЗАНЕМАРЕН ПАЗАР -ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! ГРАД, БЕЗ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ-ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! НЕЗАКОННИ СМЕТИЩА – ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ ! БЕДЕН И ГЛАДЕН НАРОД, ЗАЩОТО НЯМА ОБЩИНСКА ПРОГРАМА ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ ,ЗАЩОТО ИЗГОНИХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КРУПНИ ФИРМИ, ЗАЩОТО ДВАМА ЛАПАХА , ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ И ПАЧКИ ОТ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ИНВЕСТИТОРИ – ЗАЩОТО НЯМА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ! ГРАД И ОБЩИНА, БЕЗ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ – ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ ! ИЗМИСЛЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ , ПЕЧЕЛЕНИ ОТ ЕДИН ЕДИНСТВЕН , ОТ КОИТО ТОТАЛНО СЕ КРАДЕ ! ПРОСТО , ГРАД И ОБЩИНА, КЪДЕТО САМО СЕ КРАДЕ !

   Палец нагоре 6 Палец надолу 0

   1. Добър вечер в града на СИК, Маджов град.
    Разходи се до „мартини“ да разбереш кой е съветника на кмета и как точи лиги за още един мандат.
    И ще разбереш, че голяма част от фирмите по Водния цикъл са на Вълка и Младен.

    Палец нагоре 9 Палец надолу 0

  3. Всички избори след появяването на ГЕРБ, от 2007 г. насам, се печелят от тази партия с брутални нарушения. И преди това имаше нарушения, но ГЕРБ превърнаха изборните измами в основен свой инструмент за печелене на избори. Преди тях нарушенията бяха съсредоточени в начина, по който се убеждаваха или принуждаваха хората да гласуват. С тяхното появяване започнаха измамите в самите изборни комисии. Измамите са много и различни. Най-елементарната е в изборния
   протокол гласовете на конкурентния кандидат да се запишат не на него, а на някой, който е на един ред след или преди него, и който няма никакъв шанс. По този начин гласовете в секцията се запазват като брой, но отиват за кандидати, които не са конкуренти на кандидата на ГЕРБ.

   Проблемът вече не е само в системата, а в управлението на ГЕРБ, защото е ясно, че всъщност той развращава системата и я прави такава, каквато е сега. Това де факто е превземане на държавата чрез избори, по легален начин. И това, че останалите парламентарни политически сили не се обединяват, за да се противопоставят на тези практики, говори само едно: те самите участват и се ползват от тях. Затова е жалко за всички наивни играчи, които ще се появят на тези избори с надеждата за достойно представяне. Тази надежда може да почива само на два типа логика: или наистина не се осъзнава с какво тези хора си имат работа, или се участва в някаква схема, свързана с разпръскване на гласове и/или финансова изгода.

   Местните избори са от брутална важност за ГЕРБ, защото са в основата на неговото дългосрочно пребиваване във властта. Логиката на Борисов не е максимално съсредоточаване на усилия за печелене на изборите навсякъде, както твърди, а разпределяне на влиянието между останалите силни играчи в страната, като ДПС (основно), БСП и АБВ. И тъй като БСП е в насипно състояние вече, а възможностите за влияние върху политическите процеси на Първанов са значителни, то част от властовия ресурс по места ще бъде прехвърлен на АБВ за сметка на БСП (в София това вече ясно се вижда).

   Този начин на мислене е характерен за разпределението на територии между мафиотски кланове и в това разпределение няма място за аматьори. Реформатори ще разберат това по трудния начин (прокуратурата на много места създава/ше пречки за регистрация на местните коалиции и кандидати на блока), а останалите, които все още не са успели да опознаят системата, ще разберат, че участието заради самото участие в изборите не е най-добрата стратегия.

   Но най-неприятното е, че в държавата настъпват необратими процеси и демократичните механизми не само вече спират да работят, но и напълно атрофират. Това означава, че оттук нататък в България ще се установи политическо управление (което междудругото вече е факт, въпреки размитата картина), чието присъствие във властта ще бъде абсолютно независимо от всякакви демократични и граждански механизми за контрол. Едно управление, за което обществените настроения са без значение и не влияят на неговата политическа съдба.

   Борисов просто взе „най-доброто“ от ДПС и успя да го приложи върху цялата държава и върху българския етнос, което трябва да се признае, че е постижение. По този начин всъщност цялото население започва да се гетоизира по подобие на турския етнос. От друга страна Борисов приложи на практика и политиката на бившата БКП, която допускаше до ръководни постове в държавата само членове на партията Не случайно, особено в по-малките населени места, вече е почти невъзможно човек да си намери работа, ако не е член на ГЕРБ и най-вече, когато кандидатства за общинска или държавна работа.

   В държавата са останали някакви малки анклави на все още свободно мислене и действие, но това състояние няма да издържи още дълго. Поради тази причина, ако наистина между политическите сили са останали мислещи и разумни политици, трябва да се тръгне към единодействие в отпора на това унищожаване на демократичната система в България, защото в един момент този процес ще стане необратим. И в случая няма да има значение на чии господари тази политическа система ще служи. Въпросът е, че България ще се превърне в недемократична и несвободна държава, въпреки и с фасадно работещи институции, което състояние ще има и сериозни икономически последствия и то в дългосрочен план.

   Просто наистина е време някои неща да бъдат разбрани. Ако има от кого!

   Палец нагоре 4 Палец надолу 0

 6. А на калоян нейков освен у-ще вапцаров какво още ще му подарят

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 7. Александър N:10 е правилния избор…

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 8. С интелект и енергия към изборна победа!Александър Сабанов Постигна много добър баланс между типичния младежки устрем и придобития житейски опит.Листата е най-добре структурираната от всички, предлагани на предстоящите избори.Гласувам за „Гражданско единство”!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 9. ЧЕРВЕНА ЛУНА НЕ ВИДЯХ , ама червени лунатици още има.
  Един приятел днес ми каза “ Ако не разкараме мафията от ГЕРБ , след 4 години няма да има избори , няма да има кой да гласува!“ Гласувайте за граждански кандидатури ! С НОМЕР 10 ЗА ПРОМЯНА ! За да разкараме партийната мафия и да върнем силистренци!

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 10. ПОМНИТЕ ЛИ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ ?!
  Партийните ни „овчари“ 25 години ни лъжат, грабят и съсипват държавата ! Кой по добре от нас , стопаните на нашите домове, села и градове , може да се погрижи и реши проблемите ни ? Крадливите политици ли ? Комунягите ли ? Ченгетата ли ? Партийните мишоци ли ? НЕ ! НИЕ ГРАЖДАНИТЕ , МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ СИ !

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 11. БРАВО , ДРУГАРИ !
  Цветанов съобщи , че ГЕРБ вече имат 14 кмета , защото били единствени кандидати и никой не е посмял да излезе срещу тях. След 5 години изборите ще бъдат отменени , ще спестим пари на народонаселението и кметовете ,по волята на Началника , ще бъдат съобщавани директно. Ще има тридневни празници – яли , пили и ревали. А ДЕМОКРАЦИЯТА ? „Демокрацията не е за тебе , тя е за назе“ – това са казали „демократите“ ни на бай Илия Минев , когато искал думата на първите митинги през 1990г. Получиха си я.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.