Коалиция „Гражданско единство” стартира предизборната си кампания

 

 

Sabanov start (3)С водосвет, отслужен от отец Георги Попов местната коалиция „Гражданско единство” стартира предизборната си кампания. Той пожела успех на издигнатите от коалицията кандидати за местната власт и ги посъветва във всичките си действия и помисли да работят за благоденствието на силистренци.

Кандидат-кметът и водач на листата за общински съветници Александър Сабанов поздрави присъствалите на стилното тържество членове на коалиционните партии, симпатизанти и приятели. Пред силистренските медии Сабанов представи кандидатите за общински съветници.

9 thoughts on “Коалиция „Гражданско единство” стартира предизборната си кампания

 1. Успех!Успех!Успех!
  На листата за общински съветници на Гражданско Единство и на нейния водач бъдещия кмет на гр.Силистра Александър Сабанов!
  Обичаме ви ще гласуваме за вас!

  Палец нагоре 23 Палец надолу 11

 2. ИНТЕЛИГЕНТНИ МЛАДИ ХОРА, СТИЛ И ЧАР – ТОВА Е ДОБРО НАЧАЛО! ГЛАСУВАМ ЗА САБАНОВ!!!

  Палец нагоре 21 Палец надолу 11

 3. Забелязва се положителна промяна в Сашо Сабанов. Дано да е така и занапред. Няма и хора в листата си за които може да се каже нещо лошо. Дерзай Сашо ти си човека.

  Палец нагоре 19 Палец надолу 10

 4. Предният път не гласувах за Сабанов защото се беше заобградил със съмнителни хора в листата си но този път нямам какво да кажа. Такава листа не е имало в историята на нашия град. Познавам повечето хора и мисля че са достойни и качествени хора !

  Палец нагоре 11 Палец надолу 8

 5. Младите хора са бъдещето на България.Сашо Сабанов ще гласувам за вас!

  Палец нагоре 10 Палец надолу 8

 6. С Вас сме г-н Сабанов !

  Палец нагоре 6 Палец надолу 5

 7. ЗАЩО СИ ОТИВАТ МЛАДИТЕ?
  Изобщо не е трудно да се даде отговор на този въпрос.
  Днешните младоци не са като нас от времето на соца. Разполагат с толкова много информация и знания, че ви е бедна фантазията. Нас ни държаха на „тъмно“, но те вече са „жители на света“. Четат, гледат и съпоставят.
  Младоците имат много контрастно разбиране за справедливост и честна игра. Липсата на опит предполага поставянето на ясни граници между добро и лошо. За тях вече е пределно ясно, че в България няма възможност за просперитет без политическа подкрепа и този просперитет няма нищо общо с образованието. От своите родители те са научили, че тези, които са грабили и убивали в името на борбата с капитализма, сега са хрисими, но богати демократи. И продължават да управляват.
  И е без значение колко пъти ще леете сълзи по хубавия социализъм. За образованите младоци, той не е обект на интерес. Те не искат всеобщо равенство в бедността. Просто не го искат.
  Какво си мислите, соцплачковци? Че ние не сме им разказвали за Лукановата зима? За режимът на ток и вода? За зърнената криза? За Виденовия фалит на България?
  И да се е променило нещо?
  Фалитът на КТБ върна мрачните спомени за банковия грабеж по времето на Жан Виденов.
  И понеже не виждат бъдещето се тук, отиват на места, където ще се опитат да успеят при ясни правила. И ще го правят, докато и на най-тъпия соцплачковец не му влезе в тъпата кратуна, че когато поддържа, че децата и внуците му ще се спрат да си отиват или ще се върнат, когато в България има ясни правила, ред , справедливост и морал.ГЛАСУВАМ за Гражданско Единство и нейния водач!!!
  От Проповедникът с картечницата.

  Палец нагоре 2 Палец надолу 3

 8. Гласувайте за граждански кандидатури , за честни и достойни хора. Когано гласувате за партийни кандидатури , избирайки по малкото зло , ще живеете все в зло , в корупция , схеми и далавери. Доказано 25 години !

  Палец нагоре 1 Палец надолу 1

 9. .Сашо ще гласувам за теб,за да живеем тук и сега, защото трябва да дадем път на младите.

  Палец нагоре 1 Палец надолу 1

Comments are closed.