Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ подкрепя Александър Сабанов за кмет на община Силистра

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ за Община Силистра обяви официалната си подкрепа за кандидатурата на Александър Сабанов за кмет на общината. Това важно обявление бе направено от кандидатите за общински съветници от коалицията, които изразиха пълното си доверие в независимия кандидат.

Александър Сабанов представлява независимост и ангажимент към благото на всички жители на общината, без връзки с политически партии. Това представлява важен сигнал за неговата ангажираност към работата в полза на общността.

Кандидатите за общински съветници от „ЛЕВИЦАТА!“ вярват, че Александър Сабанов е най-подходящият кандидат за позицията на кмет. Той разполага с богат професионален опит и ясна визия за бъдещето на Силистра. Неговите приоритети включват подобряване на инфраструктурата, стимулиране на икономиката, развитие на социалните услуги и подобряване на системата за управление на отпадъците и поддържане на чистотата.

„ЛЕВИЦАТА!“ призовава всички жители на общината да подкрепят Александър Сабанов на предстоящите местни избори, които са насрочени за 29 октомври 2023 година. Това е важна крачка към по-доброто бъдеще на Силистра изисква активната подкрепа на гражданите.