Красимир Каракачанов: Непартийните кандидати са АЛТЕРНАТИВАТА на досегашния модел на местната власт!

Кандидатът за кмет на Силистра Димитър Трендафилов получи подкрепата на лидера ВМРО Красимир Каракачанов, който посети Силистра, като част от обиколката си из Северна България в районите, където политическата партия участва в местните избори.
И тази есен са факт мръсните номера, компроматите и политическото разделение и се радвам, че там където ние участваме се успели да предложим на обществото хора нормални, с доказани качества като професионалисти, хора, които са познати. Такъв е и случаят с Димитър Трендафилов, коментира Красимир Каракачанов. Ние никога не сме държали на всяка цена да набутваме в местното управление партийни членове. В цялата листа в Силистра има само един член на ВМРО, останалите са гражданска квота – хора със собствени качества. Правим това по една проста причина – трябва да има АЛТЕРНАТИВА на досегашния политически моделна местната власт, допълни вицепремиера и политически лидер.
„Не може всеки, който дойде на власт да гони администрацията, да слага свои хора, на партиен принцип. Не може селска чистачка да я задължават да става член на партията, която ес печелила изборите в дадена Община. Това не работи и хората се дразнят. Затова и ние предлагаме друг модел. При нас винаги е бил висок процентът на хората, които не са обвързани партийни – хора професионалисти, които със своите качества и умения да бъдат полезни на съгражданите си. СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА СИЛИСТРА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПАРТИЕН ДРУГАР НА МЕН, НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИЛИ БОЙКО БОРИСОВ. СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА СИЛИСТРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА НА СИЛИСТРА. Това нещо ако не се промени като политически манталитет у нас, хората ще продължават да страдат! Всички разумни решения за развитието на Силистра, които има г-н Трендафилов, като бъдещ кмет на Силистра ще имат моята подкрепа и съдействие!”

„Страхът у хората е факт – че ще загубят работата си, че семействата им ще останат без прехрана, но живеем в 21 век и не може някой да бъде заплашван и принуждаван да гласува по определен начин. Нормалната реакция на нормалния човек е да отиде и да ги накаже с гласа си. Ако аз бях един нормален гражданин от Силистра и някой се опитва да ме плаши и да ми въздейства за това как да гласувам – бих направил точно обратното и ще гласувам, за да го накажа, за това, че си е позволил да бъде НАГЪЛ!”

1 thought on “Красимир Каракачанов: Непартийните кандидати са АЛТЕРНАТИВАТА на досегашния модел на местната власт!

Comments are closed.