Любопитно: Кои са най-големите пороци на зодиите?

Кои са най-големите пороци на зодиите и кои са лошите черти в характерите им? Прочете по-долния текст.

Овен – Егоизмът

Смята се, че Овенът е детето на зодиака и като такова винаги иска внимание, да се случва това, което то каже и ако не стане, да тропа с крак и да обижда. Но по-интересното е, че почти всички представители на тази зодия се смятат за изключително щедри и готови да помогнат на всеки в беда. Всъщност те го правят само, когато сами


Кои са най-големите пороци на зодиите и кои са лошите черти в характерите им? Прочете по-долния текст.

Овен – Егоизмът

Смята се, че Овенът е детето на зодиака и като такова винаги иска внимание, да се случва това, което то каже и ако не стане, да тропа с крак и да обижда. Но по-интересното е, че почти всички представители на тази зодия се смятат за изключително щедри и готови да помогнат на всеки в беда. Всъщност те го правят само, когато сами решат и то, за да вдъхнат на нуждаещия се чувство за благодарност и възхищение.

Телец – Инатът

Както ти се усмихва и кима с глава, така си прави точно, каквото си е решил. Това е Телецът! Реши ли да направи нещо на инат, просто няма как да го спреш. Най-лошо тази му черта се отразява в комуникацията с близките. Телецът просто не приема нищо, което е различно от неговата философия и неговото виждане. Макар понякога да е прав, просто начинът, по който се запъва и отблъсква мнението на другите, супер много дразни.

Близнаци – Двуличието

Ако питате който и да е Близнак, винаги ще ви каже, че предпочита да казва истината в очите, без да му пука дали от нея боли. А това е точно обратното на двуличие. Какво се получава на практика, обаче? Приказливите Близнаци днес се държат като най-добрите ви приятели. Но утре могат да бъдат такива и на най-големия ви враг. И дори да му се жалват, колко много сте ги подвели за него.

Рак – Готовността за измама

Гледате ги кротки и добрички. Мили и състрадателни. Обаче Раците държат страшно много на своята сигурност. И в нейно име биха ви забили нож в гърба, като стой, та гледай! Освен това могат да вземат нещо от вас без грам намерение да ви го върнат. Това не е кражба, ако е взето от приятел, нали така?! Често и послъгват или, ако питате тях, „просто прикриват някои неща“, ако това им е изгодно.

Лъв – Нарцисизмът

Лъвовете по никакъв начин не могат да приемат критика. Те винаги са най-умните, най-можещите, най-логичните. А останалите са някакви си там невежи, дето нищо не разбират. Освен това държат да се отнасят с тях като с ВИП персони. Каже ли им се, обаче, че са нарцисисти, веднага ще ви засипят с доводи, че всъщност са най-толерантните и скромни хора на света.

Дева – Лъжата

Ако Дева ви каже „добър ден“, погледнете през прозореца дали наистина е светло. Представителите на тази зодия наистина често послъгват, особено, ако трябва да се изкарат като нещо супер специално. Ще си съчинят история като от филм, но същевременно ще я изкарат много достоверна. Най-често лъжат за финансовото си състояние или постиженията си. Ако пък бъдат хванати, веднага ще ви дадат невероятно логичен довод защо са го направили. Който довод, има огромен риск отново да е лъжа.

Везните – Леността

Ако току-що сте започнали някакъв проект с Везна, сигурно си мислите, че е най-енергичният и пъргав човек на света. Ще си говорим пак след две седмици! Защото, както са отдадени и амбицирани, така ще захвърлят всичко, когато най-малко го очаквате. Освен това искрено предпочитат да си лежат в леглото и да гледат телевизия, вместо да работят или учат. Могат да изкарат така месеци! Просто това са хора, които постоянно трябва да бъдат ръчкани, за да действат.

Скорпионът – Похотта

Жената Скорпион – един такъв невинен поглед, но в мислите си, вече ти е разкъсала дрехите. А мъжете от тази зодия… ами те просто не могат без секс! Скорпионите рядко остават верни, да не кажем, че въртят по няколко любовници. Но пък същевременно с това, биха вдигнали скандал до небесата, ако официалната им половинка даде повод за ревност.

Стрелецът – Непостоянството

На думи казват, че ще направят едва ли не чудеса за ден, но само след няколко часа сърдито заявяват, че нещо или някой ги възпрепятстват. Или пък се правят на разсеяни и изобщо не повдигат темата. В любовта са същите. Казват си, че са срещнали идеалният партньор и ще направят всичко, за да го задържат, но съвсем скоро спират да поемат каквито и да било инициативи във връзката си. А после категорично ще заявят, че вината не е във тях.

Козирогът – Манията за величие

Все по-високо към върха и все повече пари в джоба. Козирозите са способни да предадат верен приятел, ако това ще им донесе по-висок пост. А същевременно с това твърдят, че са най-добрите приятели и винаги ще бъдат. Ако в обкръжението ви има представител на тази зодия, винаги си имайте едно наум. Той ще задоволи първо собствените си нужди, ще гледа да прибере повечето пари за себе си, а накрая ще ви критикува, че сами сте си виновни, щом нещо не ви изнася.

Водолеят – Повърхностността

Ако Водолей ви каже, че ви обича, не бързайте да се радвате. Защото дефиницията му за любов може да се припокрива с привързаността към любимата му детска играчка. Ангажираността на тази зодия е по-скоро вербална, отколкото емоционална. Повечето Водолеи ще ви бият шута при първите признаци на проблеми и ще търсят спасение в своята самостоятелност.

Рибите – Пристрастяването

Особено към наркотици и алкохол. Рибите просто обичат да живеят в друга реалност и съответно се пристрастяват към всичко, което може да ги отведе там. Когато са по-малки този им порок все още не е развит. Затова им е нужна много дисциплина, за да не ги повлече надолу, когато пораснат. Даже има една тенденция, че колкото по-възрастна е Рибата, толкова по-склонна е да посяга към опиати и алкохол.
/източник: beu.bg/