Кандидатът за кмет на Силистра д-р Найденов се срещна с представители на спорта

Среща с представители на спортните клубове от Силистра проведе през днешния ден 4 октомври кандидатът за кмет издигнат от ГЕРБ-Силистра д-р Юлиян Найденов. С него бяха и кандидатите за общински съветници Николай Димов, Валентин Перчемлиев и Денислав Димитров.
Присъствалите деятели на спорта в силистренско представиха ежедневните тру

 

Среща с представители на спортните клубове от Силистра проведе през днешния ден  4 октомври  кандидатът за кмет издигнат от ГЕРБ-Силистра д-р Юлиян Найденов.  С него бяха и кандидатите за общински съветници Николай Димов, Валентин Перчемлиев и Денислав Димитров.
Присъствалите деятели на спорта в силистренско представиха  ежедневните  трудности, с които се сблъскат във връзка с оцеляването на техните клубове.  Основните от които – недостатъчните средства и остарялата спортна база.
Присъствалите отправиха конкретно предложение към д-р Найденов, ако бъде избран за кмет на Силистра, да подеме инициатива, която да се предложи на общинския съвет за гласуване – 10 процента от средставата постъпили в общинската хазна от приватизация, от рекламната дейност и даренията да се разпределя за спортните клубове.
Кандидатът за кмет на ГЕРБ д-р Найденов, сподели своята идея силистренските фирми да спонсорират съответните клубове и отбори, последните за сметка на това да ги рекламират с техни емблеми и лога по време на състезания и турнири. Това предложение  бе одобрено и всички присъстващи се обединиха около идеята общината, кветът и общинските съветници да работят за подпомагане на местния бизнес, който от своя страна да спонсорира спортине изяви.