Окръжният съд в Силистра с положителна оценка

Положителна оценка за работата си през 2011 г. получи Окръжният съд в Силистра и районните съдилища, за срочността и качеството на съдебните им актове. Справка от съда показва, че в тримесечен срок са свършени 97,76% от приключените на първа инстанция наказателни дела.
Председателят на Окръжния

Положителна оценка за работата си през 2011 г. получи Окръжният съд в Силистра и районните съдилища, за срочността и качеството на съдебните им актове. Справка от съда показва, че в тримесечен срок са свършени 97,76% от приключените на първа инстанция наказателни дела.
Председателят на Окръжния съд Деян Денев представи пред колегите си и представители на другите правораздавателни институции доклад за дейността на Силистренския съдебен окръг през изминалата година. На срещата присъства и председателят на Варненския апелативен съд Виолета Бояджиева, която даде оценката за работата на силистренската Темида.
Характерът на постъпилите дела по видове престъпления бележи устойчивост. Най-много са общоопасните престъпления, престъпленията против стопанството, против личността, собствеността и против финансовата, данъчната и осигурителната системи.

Деян Денев
Деян Денев

Проблемите на столичните съдилища не бива да се пренасят механично върху останалите, защото всеки район има специфични проблеми, заяви Виолета Бояджиева. Според нея лансираната преди време идея за сливане на съдилищата не е рационална. По нейните думи и най-малките съдилища, особено тези в пограничните райони, имат социално значение – правосъдието трябва да бъде близо до хората. Отделен въпрос е, че трябва да се следи натовареността и съответно да се преразпределят щатни бройки, заяви Виолета Бояджиева.

11 thoughts on “Окръжният съд в Силистра с положителна оценка

 1. МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

  Палец нагоре 2 Палец надолу 1

  1. ти внимавай ей този от снимката да не те напипа пред скамейката че тогава ще видиш една мафия бедна ти е фантазията :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Палец нагоре 4 Палец надолу 1

   1. Това не е ли същият, който направи голям ихтибар на Сабанов по време на изборите и набута доктора Найденов в някакъв скандал?

    Палец нагоре 6 Палец надолу 4

    1. бе същия той е. виж го къв е доволен. той и доктора Горанов забрави да отстрани от работа, като го съди, дето умори момичето и му оправда съучастника, ама по поръчение вкара Сунай Ремзи в затвора до живот.

     Палец нагоре 2 Палец надолу 0

    1. ти па от майтап не разбираш пфууууууууууууу 😀
     а Деян Денев както пише и по-горния не е ли човека , който ако помниш направи една абсолютна простотия с независимия български съд , А?
     опетни името на съда за да наклепа Найденов чрез РОМА Никола Янакиев
     в този смисъл донякъде си прав като казваш за мафията 😉 🙂

     Палец нагоре 2 Палец надолу 6

    2. и кой я направи простотията.? той тогава депутатина се разграчини от независимия български съд

     Палец нагоре 1 Палец надолу 0

  1. тъй де, нали и аз туй казвам…

   Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 2. бе, кв остана с тва дело дело бре? кой наклепан там ? купил ли доктора гласовете…не купил ли…ко станал с рома..май ще да ги е..щом няма публикации? нали Денев щяха да го съдят, пък като гледам доклади представя..

  Палец нагоре 4 Палец надолу 0

 3. много, много недейте да приказвате срещу Деян Динев да не ви нарита и вас

  Палец нагоре 1 Палец надолу 1

Comments are closed.