Организират спектакъл за спасението на театъра в Силистра

Благотворителна кампания с подкрепата на община Силистра, ПП ГЕРБ и печатница РИТТ, организират на 26 април местни театрали.
Тогава част от бившия актьорски състав на бившия драматичен театър „Сава Доброплодни“ ще се събере отново, за да изпълни своята последна пиеса – „Завещанието на целомъдрения женкар“ за вярната си публика от Силистра и региона.
Желанието на състава е да привлекат

Благотворителна кампания с подкрепата на община Силистра, ПП  ГЕРБ и печатница РИТТ, организират на 26 април местни театрали.
Тогава част от бившия актьорски състав  на бившия драматичен театър „Сава Доброплодни“  ще се събере отново, за да изпълни своята последна пиеса – „Завещанието на целомъдрения женкар“ за вярната си публика от Силистра и региона.
Желанието на състава е да привлекат зрители за пореден път, както години назад са го правили, но този път с благотворителна цел. Със средствата от продадените пропуски ще бъде поставено начало на кампания за ремонтиране на покрива на театъра, както и привличане на спонсори за изпълнение на ремонтните работи.
„Каним всички съпричастни към съдбата на културната институция на 26 април от 16.00 и от 19.00 часа в храма на Мелпомена, за да го превърнем отново в център на духовността. За пропуски и дарения може да се информирате на телефон 086/ 821 844 или 078 107 086. Бъдете с нас“, призовават силистренските театрали.