Представят брой на сп. "Пламък" със силистренски писатели и поети

Официално представяне на бр. 9-10 от 2008 година на списание „Пламък“ ще се състои на 29 април от 17.30 часа в зала „13“ на Художествената галерия, съобщиха днес от дирекция „Хуманитарни дейности“ към местната община.

Официално представяне на бр. 9-10 от 2008 година на списание „Пламък“ ще се състои на 29 април от 17.30 часа в зала „13“ на Художествената галерия, съобщиха днес от дирекция „Хуманитарни дейности“ към местната община… Освен кметската администрация, другите организатори на кулутурната проява са дружеството на писателите и силистренския литературен кръг „Реката“.
Както е известно, именитото литературно списание „Пламък“ посвети този брой на голяма част от силистренските писатели и поети, като публикува техни творби. „Представянето на бр. 9-10/2008 на сп. „Пламък“ пред силистренските читатели и почитатели на литературата, както и на авторите в него, ще направи големият български поет и главен редактор на „Пламък“ Георги Константинов“, уточниха още от общинската администрация в дунавския град.