Първи заявление за регистрация в ОИК – Силистра подаде Инициативният комитет на Александър Сабанов

Александър Сабанов първи обяви кандидатурата си за кмет на Силистра

Първи  заявление за регистрация в ОИК подаде и Инициативният комитет, който застава зад него

Александър Сабанов пръв обяви кандидатурата си за кмет на Силистра

Пръв заявление за регистрация в ОИК подаде и Инициативния комитет, който застава зад него.

Негови членове са хора, доказали себе си в личен, професионален и обществен план. Хора с морални ценности, визия за бъдещото на Силистра и желание да участват в процесите, които ще доведат до така нужната за града, общината и хората – промяна.

Инициативният комитет се представлява от Иван Ковачев, според когото Александър Сабанов е единственият, който може да доведе до край битката за спасяването на Силистра.

Иван Ковачев е собственик и управител на млекопреработвателно предприятие в с. Калипетрово и дългогодишен общински съветник.

В Инициативния комитет са включени още Иван Радулов, юрист и общественик, д-р Теодор Иванов, председател на БЛС – Силистра, инж. Огнян Енчев, изпълнителен директор на „Хром“ АД, Димитър Димитров, изпълнителен директор на „Лесил“ АД и единствен оператор на търговско пристанище Силистра, Светлана Тодорова, треньор на БК „Доростол“ и Тихомир Лефтеров, главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци „Силистра“.

Всички са категорични, че Александър Сабанов е достоен да бъде следващият кмет на Силистра. Гласуват му доверие и вярват в новото начало и успешното развитие на крайдунавския град и община Силистра.

За тях той е човекът, който може да реши наболелите в последните 12 години проблеми свързани с обезлюдяването на района, липсата на инвестиции и работни места, занемареното отношение към културата и спорта, опороченото реализиране на европейски проекти за благоустрояване на инфраструктурата.

От своя страна Александър Сабанов изразява своята благодарност за подкрепата и доверието на членовете на Инициативния комитет, и увереността си, че заедно с тях, както и с активното участие на силистренци промяната към по-добър живот е възможна.