Силистренски ало-измамник остава в ареста на Генерал Тошево

Izmamnik ToshevoИскане на Районната прокуратура в Генерал Тошево спрямо 48-годишния телефонен измамник Веселин Райнов да бъде взета постоянна мярка „Задържане под стража“ бе уважено от състав на Районния съд в добруджанския град.

48-годишният мъж от Силистра, който живее в Балчик, е обвиняем за четири случая на измами. Той беше задържан за срок до 72 часа от Районната прокуратура в Генерал Тошево, след като на 21 и 24 януари успя да измами две възрастни жени от Генерал Тошево, които му предали общо 15 500 лева.

По четирите досъдебни производство, които се водят срещу Райнов и ще бъдат обединени, той успял чрез измама да получи 20 000 лева, като за всяка измама получавал заплащане по 400 лева. Пред разследващите обвиняемият обяснил, че е нает по обява за работа в интернет от брокерска фирма заради 18-годишния си стаж като счетоводител. Пред съда Райнов изтъкнал, че има висше образование и че едва в последния случай разбрал, че извършва престъпление. Той не дал информация на кого е предавал сумите, взети чрез телефонни измами.

1 thought on “Силистренски ало-измамник остава в ареста на Генерал Тошево

  1. Този не работеше ли в горското някога????????

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.