СКАНДАЛНО! ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ ПУСКА 800 БЕЖАНЦИ ВЪВ ВАРНА!

portnih-boikoБрилянтни източници на АФЕРА, базирани непосредствено до Бойко Борисов, информираха, че между кандидата на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних и Бойко Борисов е била направена договорка за настаняване на бежанци от квотата за прием на бежанци от ЕС. След изборите във Варна щели да бъдат настанени около 800 бежанци.

Според брилянтните източници на АФЕРА, ГЕРБ Иван Портних е използвал „репликата“, че във Варна и без това сме приемали всякакви туристи, включително и араби, и така на хората нямало да им направи голямо впечатление настаняването на бежанците.
В този ред на ГЕРБ „мисли“ е и било изселването на циганите от дома за временно настаняване „Анастасия Железкова” във Варна, като официалния предтекст е, че ще се прави ремонт, но иначе за да може да освободят дома за бежанците и да ги настанят там, и на още няколко места.
Борисов е коментирал бежанското „заселване“ така: „Няма само в София да ги заселваме“ и е опитал да пласира бежанци и в Бургас, но тамошният кмет Димитър Николов категорично го е отрязал. Николов, който има много висок рейтинт може да си го позволи, Портних обаче, който се гърчеше до последно преди изборите дали ще бъде изместен като кандидатура за кмет на Варна от Красен Кралев, моментално е клекнал пред Борисов и е орисал Варна на 800 бежанци от определената квота.

Назаем от Afera.bg

13 thoughts on “СКАНДАЛНО! ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ ПУСКА 800 БЕЖАНЦИ ВЪВ ВАРНА!

 1. И какво му е скандалното България има 2 милиона икономически имигранти изпратени на запад и в Америка след 1989 година Какво са 800 човека бягащи от войната пред нашите 2 милиона

  Палец нагоре 7 Палец надолу 7

 2. няма проблем вземи ги във вас утре ще са 2000

  Палец нагоре 2 Палец надолу 10

 3. абе кк ли си какъв се ами нали тея 800 ще ,,уредят и родата си тука бе,, серсемин със серсемин.А и като плузнат из България тогава ще те питам на какво мнение си?И дано не се случи нищо лошо на някои твои близки с замесени пришълци-защото те нрава си не менят…Ще ни залеят с простотията си и манталитета си на господари на света….

  Палец нагоре 2 Палец надолу 8

 4. абе аз подочух че за Силистра тъкмели да пратят малко ама дано са слухове,макар че все по-често се чува това….

  Палец нагоре 1 Палец надолу 7

  1. Не са слухове истина е Найденов е обещал да прибере емигранти в Силистра

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 5. малееееее хора вие акъл имате ли то малко роми си имаме да те страх да излезеш жечер а сега и тея ааааааа неее нееее няма да ви го простя да знаете…Предатели….

  Палец нагоре 4 Палец надолу 7

  1. нинче няма се плашиш…наш’та полиция те пази…. а и да не те опазят…. нищо лошо няма да ти се случи…
   😉
   Върви си Червената Шапчица из гората,а насрешта и лошия вълк.
   Червена Шапчице,къде отиваш сама,не те ли е страх?
   А тя: че от кво да ме е страх?
   Пари нямам,а да ме **** обичам.

   Палец нагоре 1 Палец надолу 1

 6. Досега на всички избори съм гласувала за Герб но тоя път…едва ли…То бива бива но това вече е подигравка с народа.

  Палец нагоре 3 Палец надолу 7

  1. Защо си кривиш душата??Ако наистина си от ГЕРБ,никога няма да се поддадеш на провокации…времето е предизборно,не знаеш ли?В такова време не се вярва на нищо!!!

   Палец нагоре 7 Палец надолу 2

  2. Те не спират да се подиграват с народа

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 7. Всеки се прави на някъкъв ту гербаджия ту бесепар ту шабанист или депесар но като иде в урната какво ще реши само той си знае!?.Но точно това им трябва на тези лъжливи кандидат кметове,те лъжат нас а ние тях!!.Браво на електората както ни наричат пишман но платени социолозите ,най после избирателите взеха да се осъзнават!!!.Ще видите какви изнедади ще има на тези избори!!!.

  Палец нагоре 3 Палец надолу 4

  1. Най-много ДПС да спечелят….ние нали сме умни,може и да не гласуваме!!! 🙂

   Палец нагоре 9 Палец надолу 0

 8. А бе, хора добри и наивни! За толкова години не се ли научихте, че преди избори, на БРИЛЯНТНИ ИЗТОЧНИЦИ изобщо не се вярва? Защо напразно се дърляте?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.