Д-р Юлиян Найденов „Подкрепял съм и винаги ще подкрепям благотворителните каузи!”

Д-р Юлиян Найденов, кандидат от ГЕРБ за кмет община Силистра участва в благотворителна проява. Англичаните Дъглас и Бернадет Леджет за трета поредна година осигуриха голямо дарение за възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Димчо Дебелянов” в Силистра, в който живеят близо 50 сираци, полусираци и деца от бедни семейства.
В първия ден на месец октомври те организираха англий

Д-р Юлиян Найденов, кандидат от ГЕРБ за  кмет община Силистра  участва в благотворителна проява. Англичаните Дъглас и Бернадет Леджет за трета поредна година осигуриха голямо дарение за възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Димчо Дебелянов” в Силистра, в който живеят близо 50 сираци, полусираци и деца от бедни семейства.
В първия ден на месец октомври те организираха английско градинско парти с помощта на техни приятели в Англия и България. На територията на Дома бяха разпънати палатките за градинското парти, където се продаваха топли и студени напитки, събраните средства от които бяха предоставени за възпитаниците на дома. Разпродажбата на англоезични книги предизвика истински фурор сред присъстващите. Децата от Дома изнесоха кратка програма за своите гости, с която благодариха за добрината. Кандидатът на ГЕРБ д-р Юлиян Найденов участва в благотворителната томбола в която спечели две малки плюшени мечета, като едното остави за малката си внучка, а другото подари на 9-годшната Маги, която изпя песен на концерта. Той подчерта, че и като гражданин винаги е подкрепял подобен род инициативи.
Директорът на Дома Стелиян Стойчев се надява добрата традиция положена от семейство Леджет да продължи още дълго и участниците в нея да стават все повече и повече.