Строителите няма да протестират, водели се разговори за решаване на проблема

Ulici kopane (4)Насроченият за днес митинг на строителни фирми от Силистра и страната заради неизплатени суми по водния цикъл, няма да се проведе, заявиха от организаторите.

Миналата седмица 27 фирми сложиха имената си под уведомление до Общината и полицията, че над 200 души с тежка и лека строителна техника – камиони и багери, ще изразят недоволството си, че не са им платени над 2 000 000 лева от друг подизпълнител.

Вчера били проведени разговори за решаване на проблема и затова фирмите се отказват от митинга си, засега. Ако не бъдат постигнати положителни резултати, ощетените до момента фирми щели отново да потърсят медиите за помощ, както го сториха миналата седмица. Представител на организаторите не даде подробности от разговорите.

7 thoughts on “Строителите няма да протестират, водели се разговори за решаване на проблема

 1. И за какво ще преговаряте, какви положителни резултати ще постигате нали беше Прокуратурата ДАНС, накрая едно л………… закопано и вие пак без пари

  Палец нагоре 7 Палец надолу 0

 2. Теодора Маринова, ще обясните ли на гражданството какво стана?

  Палец нагоре 13 Палец надолу 0

  1. Г-н/Г-жо 321, Вие статиите не ги ли четете? Преводач ли Ви е необходим?

   Палец нагоре 1 Палец надолу 10

   1. Не, госпожо, не ми трябва преводач, но някак си е по-добре, когато Вие с чувство и жар разясните ситуацията от първо лице, единствено число.

    Палец нагоре 10 Палец надолу 1

 3. Сигурно само на Марин Стоянов платиха за да млъкне, а другите потърпевши ,,кучета ги яли”!

  Палец нагоре 12 Палец надолу 0

 4. И какво като имаме договори. Ние сме фирма която работи. Имаме договор и какво от това. Какво да правя с този договор. На мен имат да ми дават 60 000 лв. Фактурите са пуснати, осчетоводени, платено им е ДДС-то. ИИИИиииии пари няма. Нали щяхме да стачкуваме в Силистра вчера. Медиите бяха уведомени. Нооооо шефовете на ПРК България са били в Силистра, баламосали са 4-5 Силистренски фирми, обещали са им пари и те се отказаха. На нас даже не ни се обадиха. Скриха се само и само те да си вземат парите а другите фирми каквото искат да правят. Да 27 фирми са завлечени с пари от ПРК България. Освен Силистренските фирми обаче, там работиха и фирми от : Добрич, Балчик, Оброчище, Благоевград, Русе ….. и т.н. Кажете сега кого да търсим. А аз ще ви кажа само едно. Прав е бил Маджо като е казал “ Тези Силистренски селяни, нищо няма да вземат “ . Такива сте. Защо се отказахте от протеста ? Защо нас- другите фирми ни отстранихте от вземането на решение. Ние да не сме пели песни на обекта ? И ние работихме, даже повече от Силистренските фирми , по квартири и далече от семействата си! ПОГЛЕДНЕТЕ И СЕ НАУЧЕТЕ ОТ ГЪРЦИТЕ!!! От нас българите нищо не става !!! Всеки мисли само за себе си, а другия да се оправя както иска. ЖАЛКИ СТЕ!!! ПРОДАДОХТЕ И ДУШИТЕ СИ НА МУТРИТЕ.

  Ааааа и още нещо! Забравих да ви кажа!!! Нищо, че се надупихте на ПРК България / говора за тези 5-6 фирми , които са се договорили да им платят/ ПАРИ НЯМА ДА ВИДИТЕ !!!!

  Палец нагоре 3 Палец надолу 0

Comments are closed.