Съветници от ГЕРБ с приемни в Сребърна и Ветрен

Първа среща-приемна с граждани от населените места в община Силистра проведоха съветниците от ГЕРБ, съобщиха от партийния щаб на управляващата партия. Срещата се е състояла в селата Сребърна и Ветрен. Заедно с общинските съветници Иван Иванов, Валентин Перчемлиев и Николай Николов, с проблемите на живущите в двете села се запознаха и членовете на общинското

Първа среща-приемна с граждани от населените места в община Силистра проведоха съветниците от ГЕРБ, съобщиха от партийния щаб на управляващата партия.  Срещата се е състояла в селата Сребърна и Ветрен. Заедно с общинските съветници Иван Иванов, Валентин Перчемлиев и Николай Николов, с проблемите на живущите в двете села се запознаха и членовете на общинското ръководство Марияна Николова и Николай Димов, който е и областен управител на Силистра.
Жителите на двете населени места са поставили въпроси, свързани с безработицата и осигуряване на временна трудова заетост по различни програми. Сребърци очакват с нетърпение да се отремонтира местния природонаучен музий, който е неразривна част от резервата и езерото Сребърна. В тази връзка е необходимо и осигуряването на средства за асфалтиране на улиците в селото. Възрастните хора за пореден път са поставили проблема и с неработещите радиоточки.


Това е първа среща с жителите на тези села след местните избори през месец октомври 2011 год., припомнят от ГЕРБ-Силистра. Оттам добавиха, че  общинското ръководство на партията, както и общинските съветници, през настоящия месец спазват предизборните си обещания за по-чести срещи с жителите на населените места от общината, и ще проведат такива през месец април – на 6 април – село Бабук; на 10 април – Брадвари; на 12 април – Ламбриново; на 17 април – Калипетрово; на 18 април – Богорово; на 20 април Смилец и Сърпово; на 23 април – Казимир;  на 24 април – село Йорданово; на 25 април – Айдемир; на 26 април – Главан и Поп Кралево; на 27 април – Иширково. Всичките срещи са с начален час – 19,00.  

7 thoughts on “Съветници от ГЕРБ с приемни в Сребърна и Ветрен

 1. Природонаучния музей все се ремонтира. Първо го измазаха отвътре. После след дъждовете разбраха, че първо трябвало да се ремонтира покрива. И там се дадоха едни хилядарки….
  Има интересна математическа зависимост, права пропорционалност, между отпуснатите пари за ремонт на музея и тумбата на кмета на село Сребърна Георги Иванов.

  Палец нагоре 13 Палец надолу 0

 2. какво става със ски пистата и Пеликаново езеро

  Палец нагоре 7 Палец надолу 1

  1. Сега ще я асфалтират , после маркират , и ще чакаме да падне сняг :)))))))

   Палец нагоре 7 Палец надолу 0

 3. 4АКАЙТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО-МОЖЕ И ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП

  Палец нагоре 8 Палец надолу 1

 4. и срещата завърши с кръшно хоро, и с възгласи да живей демокрацията

  Палец нагоре 6 Палец надолу 1

 5. Как става тая работа, господин Николов хем да е на работа , хем през работно време да се среща с хората? Това ако не е безочие.

  Палец нагоре 2 Палец надолу 1

Comments are closed.