Театърът отново предлага инициативата „С един билет – три представления”

214x300Силистренският драматично-куклен театър ще предостави на своите зрители станалата вече популярна инициатива „С един билет – три представления”, съобщи директорът на културната институция Златина Станева. Тя припомни, че от началото на тази година до момента начинанието е било реализирано два пъти – за Международния ден на театъра и за Великден, като и в двата случая билетите са били продадени седмици по-рано.

Коледната и новогодишната проява „С един билет – три представления” на храма на Мелпомена ще започне на 9 декември с хитовата комедия „Търси се нов съпруг” от хърватския драматург Миро Гавран. На следващия ден – 10 декември, силистренската трупа ще изиграе другата нашумяла комедия от репертоара си – „В старо село накрай света” от Недялко Йорданов, а на 11 декември – психологическата драма „46 крачки” от Орлин Дяков. Началото на представленията е от 19,00 ч.

„Предоставяме възможността на нашите зрители да гледат трите представления през декември с един билет от 10 лева, а цената за един спектакъл ще е 5 лева”, посочи Златина Станева. Тя уточни още, че обичайната цена на билет за представление от репертоара за възрастни на театъра е 6 лева, но намалението му през декември с 1 лев е подарък на културната институция за почитателите на театралното изкуство в Силистра.