Хванаха фалшификатор на официални документи

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” задържаха силистренец, изготвял неистински официални документи, съобщиха днес от ОД на МВР. В автомобила му са намерени и 150 кутии цигари без бандерол
До задържането се стигнало след получен сигнал за престъпната дейност, постъпил вчера

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” задържаха силистренец, изготвял неистински официални документи, съобщиха днес от ОД на МВР. В автомобила му са намерени и 150 кутии цигари без бандерол
До задържането се стигнало след получен сигнал за престъпната дейност, постъпил вчера следобед в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Силистра. Полицейските служители реагирали незабавно и около 16.30 часа на Автогара Силистра успели да задържат 55-годишния М.Т., докато изпращал плик с документи по автобус с направление Варна. Пратката съдържала два комплекта фалшифицирани талони за регистрация на МПС – „Мерцедес” Г500 и „Опел Мерива”.
Проверявайки информация, че в престъпната дейност е въвлечен и 18-годишният син на М.Т., полицаите извършили личен обиск на младежа и намерили у него фалшиви талони за технически преглед на МПС. Последвало претърсване на фамилното жилище, откъдето са иззети ламиниращо устройство, компютърна конфигурация и магнитен носител. В автомобила на 55-годишния мъж са намерени 150 кутии цигари “LM” и “Corsar” без бандерол.
М.Т. е задържан за срок от 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство. Той има богато криминално минало, включително висящи дела.

21 thoughts on “Хванаха фалшификатор на официални документи

 1. Скрит заради нисък рейтинг на коментара. Натисни за да видиш.

  Палец нагоре 4 Палец надолу 14

  1. КМЕТЕ САМО ЗА ГЕРБАДЖИИ ЛИ ИМА РАБОТНИ МЕСТА

   Палец нагоре 15 Палец надолу 3

   1. Картоф, ти какво се оплакваш Кутев не ви ли плаща вече да пишете срещу ГЕРБ ?

    Палец нагоре 4 Палец надолу 8

    1. КАКЪВ КУТЕВ БЕ-БНРП ДА БЯХА НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕЩЕ ДА Е ДОБРЕ-Д-Р ГЕОРГИЕВ И ОТЕЦ ГЕЛЕМЕНОВ

     Палец нагоре 4 Палец надолу 3

 2. Това, че няма пари да се изхранва не значи,че има право да фалшифицира , краде и какво ли още не. А що се отнася до „Запада“ – то и тяхната не е „цвете за мирисане“. И при тях предстои балона да се спука ако не почнат да скубят здраво богаташите си.

  Палец нагоре 11 Палец надолу 3

  1. Значи не си наясно с кризата. Изкуствена е. Предназначена е бедните да станат още по бедни и безимотни а богатите още по богати.Алчността ги ръководи, като наркотик е. Капитализма така е проектиран, да има кризи и възход, кризи и пак възход иначе прегрява. А тези дето ни душиха 45 години и сега техните синове и внуци гербери само кризи признават и никакъв възход. Иначе почваме да се мислим за човешки същества с права и достойнство. Това не е предвидено. ЗАТОВА ГО ОПРАВДАВАМ.

   Палец нагоре 9 Палец надолу 6

   1. Абе,муйко,защо така се получва,че като ти се стъжни живота все комунистите ти са виновни ? Ами обърни си тиквата малко назад ,огледай се и ако не си кон с капаци ще видиш кой ограби заводите,които построиха баща ти и дядо ти и кой ги приватизира за жълти стотинки , а какво стана със селското стопанство ??? Нали като върнеха овцете,кравите и земята щяло да настъпи рай ! Е ,и кво стана ??? ОСТАНАХА САМО СПОМЕНИТЕ !!!

    Палец нагоре 4 Палец надолу 7

    1. Кой какво е върнал и в какви граници, че не се сещам? Също така не си спомням за овце, кози, крави, коне, каруци, инвентар, дараци, мелници, рала, мандри и т.н. и т. н.

     Палец нагоре 1 Палец надолу 1

    2. А заводите, дигите, проходите и електрифицирането наистина ги построиха Те и работиха за 5 стотинки на ден, един кибрит.

     Палец нагоре 1 Палец надолу 0

    3. Ако не ти стига сивото питай за бати ти Иван – теменужката и той ще ти драсне една черта и може да получиш поне една гънка откъдето ще ти дойде светлината в твоя тунел.Сам пишеш,че е работено за 5 стотинки ,а обратно мислиш ли , на работилите тогава някой да им е върнал поне 5 стотинки, А ??? Въпреки всичко ,работилите тогава за 5 стотинки казват ,че са живели тогава много по -добре отколкото сега . Тогава нямаше хора да ровят по казаните за парче хляб ,сега може би ти прави впечатление колко призраци ровят в казаните – на това ли му се вика Д Е М О К Р А Ц И Я или си е жив КАПИТАЛИЗЪМ .За това ли бяха надеждите ??? Тогава за всеки имаше някаква работа,сега кой не иска да работи, ама …. няма къде !!! Нещо да кажеш ??? Тогава хората си построиха по една къщичка, а сега ? Строят се палати,хотели ама за кого ? Може би за бездомниците,които гинат като мухи по улиците в тия студени,мразовити дни …………

     Палец нагоре 1 Палец надолу 2

    4. Не виждам за какво спорим. Имаме сходно мнение, но го изразяваме различно.

     Палец нагоре 0 Палец надолу 1

 3. Някой знае ли,защо махнаха статията с БМВ-тата?

  Палец нагоре 9 Палец надолу 1

  1. ами,защото някой му е казал да ги махне

   Палец нагоре 8 Палец надолу 1

 4. Кой ограби- добруджа, меком, камъшит………?

  Палец нагоре 6 Палец надолу 0

  1. който спря м“елодия на годината“ и „златния орфей“ Емиле.

   Палец нагоре 2 Палец надолу 2

 5. А кога ще хванат фалшификатора на неофициалните документи?

  Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 6. Господин Желев, очакваме да научим името на човека заради когото беше спрян сайта миналата седмица. Вярвам , че няма да се оплашите и ще го обявите публично.

  Палец нагоре 6 Палец надолу 1

  1. Сун Цзъ казва: не давай сведения на врага за позициите си. Ако говориш, нека думите ти да всяват объркване в него..

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 7. абе тоя м.т е обрал пункт за гтп в русе щом са намерили в него фалшиви стикери за гтп,дано да не го пуснат никога от затвора.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.