ЕГ в Силистра отбеляза своя празник

С празник на талантите бе отбелязан и тази година традиционния празник на ЕГ „Пейо Яворов” в Силистра. Навръх първа пролет възпитаниците на училището подариха на своите учители, родители, приятели и на всички силистренци богата музикална програма. За тяхното добро настроение се погрижиха сборни т

С празник на талантите бе отбелязан и тази година традиционния празник на ЕГ „Пейо Яворов” в Силистра. Навръх първа пролет възпитаниците на училището подариха на своите учители, родители, приятели и на всички силистренци  богата музикална програма. За тяхното добро настроение се погрижиха сборни танцови и певчески формации, както и индивидуални таланти от Силистра.
Сред гостите на концерта бяха д-р Юлиян Найденов – кмет на община Силистра, Денка Михайлова – зам.-кмет  „Хуманитарни дейности”, Фатме Османова – Атанасова – ст. експерт езиково обучение към РИО на МОМН, Ростислав Павлов – секретар на община Силистра и председател на училищното настоятелство на ЕГ „Пейо Яворов”, представители на ръководствата на училища от Силистра, бивши възпитаници на гимназията, родители и приятели.
Кметът д-р Найденов и гостите отправиха топли пожелания за весело настроение и творчески полет на мечтите. Празникът бе добър повод да бъдат връчени и сертификати на успешно преминалите ученици ниво по английски език,  както и награди за участници в литературен конкурс, посветен на училището.
Разнообразието от изяви и поздравления направи хубав реверанс към настъпващата първа пролет, но и потвърди думите на директора на ЕГ „Пейо Яворов” Магдалена Атанасова, че празникът е един искрен отзвук на младостта и пролетен порив за красота и щастие.

5 thoughts on “ЕГ в Силистра отбеляза своя празник

  1. Фатме Османова – Атанасова – ст. експерт езиково обучение към РИО на МОМН???!!!

    Палец нагоре 2 Палец надолу 3

  2. Браво на „Скандал“, Браво !!!

    Палец нагоре 6 Палец надолу 0

Comments are closed.