15-годишната Христина от Силистра с поредно признание на международен фестивал в Прага /Видео/

Само в рамките на два месеца 15-годишната възпитаничка на педагожката Бонка Скорчелиева – Христина Миленова от студио „До-Ре-Ми„ успя да се

Христина Миленова с наградите от Румъния преди време
Христина Миленова с наградите от Румъния преди време

Фестивалът в Прага
Фестивалът в Прага

Само в рамките на два месеца 15-годишната възпитаничка на педагожката Бонка Скорчелиева – Христина Миленова от студио „До-Ре-Ми„ успя да се представи отлично на четири международни певчески форума за детски таланти, съобщиха нейни близки.
Те разказаха, че след като Христина спечели Гран При на Румъния през тази година на фестивала в гр. Кампулунг в конкуренция с над 60 изпълнители от 10 държави и получи индивидуални покани за участие на конкурси в много държави – Италия,Турция, Малта, Русия и др., тя се е включила в международния фестивал на изкуствата „Трикси“ в курорта Албена, където е извоювала отново първото място във възрастовата си група. Веднага след това е последвало нейно участие в румънския курорт Мамая, където отново става лауреат на международния фестивал „DELFINUL DE AUR”.
Преди няколко дни младата силистренка се завърна от участието си в един от най-големите и престижни музикални конкурси за деца в Европа – „STARS OF JEST OF PRAGE“, който се провежда под егидата на MTV-Berlin. Там журите и публиката отново е забелязало безспорния талант на Христина Миленова и въпреки силната конкуренция тя се завръща в Силистра с лауреатски приз във възрастовата си група от 15 до 18 г., представяки достойно родния си град и България.
Междувременно Христина Миленова се включи и в надпреварата в тазгодишното издание на музикалния формат „Х-фактор“. След като участва на предварителния кастинг на шоуто във Варна, тя бе допусната и във втория кръг в София. След четири „да“ на Заки, Саня, Мария Илиева и Любо, Христина Миленова е получила правото да продължи в следващия кръг от надпреварата – тренировъчния лагер, който ще се проведе в София. Там от първоначалните над 3 000 участници остават едва 150.
Трябва да припомним, че Христина продължава с изричното съгласие на продуцентите, тъй-като скоро тя навърши едва 15 години, а както е известно по регламент се допускат над 16-годишни участници.

1. Видео с участието на Христина Миленова в Прага можете да видите ТУК

2. Друго видео с участието на Христина Миленова в Прага – ТУК

2 thoughts on “15-годишната Христина от Силистра с поредно признание на международен фестивал в Прага /Видео/

  1. Поздравления ! ! ! Гордост за Силистренци !

    Палец нагоре 9 Палец надолу 2

  2. Браво,безспорно най-добрата и напред към нови успехи!

    Палец нагоре 6 Палец надолу 2

Comments are closed.