„Бащите” на Джулая в Каварна се местят в Тутракан

Tutrakan BTR (10)Символите на ежегодното празнуване на Джулая край Камен бряг в Каварна – групата Б.Т.Р., Джон Лоутън и бившият кмет на крайморския бряг Цонко Цонев тази година ще посрещнат първото юлско утро на дунавския бряг в Тутракан, съобщи на пресконференция кметът на града д-р Димитър Стефанов.

На срещата с медиите присъстваха Атанас Пенев и Славчо Николов от Б.Т.Р. и Цонко Цонев, който бе представен като… беквокал на Джон Лоутън, потвърдил присъствието си в дунавския град през лятото. Основните организатори на култовото събитие посетиха крайбрежния терен, където ще се вихри купонът и останаха доволни от условията. Гостите бяха на мнение, че Джулай в Каварна тази година може и да има, ако местното ръководство успее да си го организира.

В Тутракан събитието ще се проведе за четвърта поредна година с участието на много млади групи и български рокзвезди. Ще бъдат поканени и румънски изпълнители. Средствата по провеждането на културното събитие са от бюджета на община Тутракан, ще се включат и спонсори.

10 thoughts on “„Бащите” на Джулая в Каварна се местят в Тутракан

 1. Скрит заради нисък рейтинг на коментара. Натисни за да видиш.

  Палец нагоре 4 Палец надолу 16

   1. …може да напише такъв Опадачен коментар!…

    Палец нагоре 4 Палец надолу 2

 2. „….През 1976 година се присъединява към групата Юрая Хийп (Uriah Heep), с които записва албумите „Innocent Victim“, „Firefly“, „Fallen Angel“ и „Live ’79“ и в продължение на 4 години изнасят концерти в Европа и САЩ.[1]…:…
  ОПАДАЧНА МУЗИКА…ТИ,НАБЛЮДАТЕЛЮ,ТОГАВА МОЖЕ БИ СИ СЛУШАЛ ПРАВЕЛНАТА МУЗИКА….

  Палец нагоре 6 Палец надолу 1

 3. …а,можеше да бъде и в Силистра…не,че нямаме условия….

  Палец нагоре 6 Палец надолу 0

 4. В Силистра ли…..ха.ха.ха. Нашата калипетренка освен от сланина и свински пръжки
  от култура разбира ли….

  Палец нагоре 16 Палец надолу 0

  1. Хахаха, уцели десетката с това определение.

   Палец нагоре 7 Палец надолу 0

 5. Хаджия,бостанджия…..Наблюдател има правилен правопис,а при теб е трагедия ! ПравЕлно си копирал поне …Поздравления !!!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 3

  1. Кое му грешното бе,Ванка ? Или пишеш само да си видиш името в коментарите ? Пък,и какво му е да си бостанджия? За тебе дините ще са без пари,а и тиквите също…. !

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.